Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cătălin Botezatu şi-a pus la cale înmormântarea! “Va exista şi un dress-code!”

În ultima vreme, presa a trecut în revistă toate problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu şi implicaţiile, dintre cele mai sumbre, pe care acestea le au.
Mai în glumă, mai în serios, în cadrul unei discuţii cu un prieten de încredre, Bote şi-a organizat înmormântarea. Scenariul a pornit de la o glumă, dar pe parcurs a devenit cât se poate de serios.
Designerul i-a împărtăşit apropiatului său fobia pe care o are pentru înmormântările clasice şi a catalogat drept barbar obiceiul de a veghea mortul cu cosciugul deschis.
„Cosciugul trebuie să fie închis… Mi se pare o barbarie ce se întâmplă la înmormântările tradiţionale. Înmormântarea mea trebuie să fie elegantă şi discretă. Nimic ostentativ şi nimic tragic, fără jale şi bocete… Va exista şi dress-code! E foarte important! Vreau ca toate femeile să poarte taioare Chanel sau Valentino şi tocuri înalte, ochelari de soare şi pălării cu boruri largi. Să arate imecabil! Totul trebuie să fie elegant…”, i-ar fi spus Bote prietenului său, comform spynews.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Berea poate preveni diabetul și te poate ajuta să slăbești

Rochia de mireasa a lui ALICE la nunta cu BRENCIU

Fiul cel mare al lui Donald Trump are o relație cu sosia mamei sale vitrege

Andreea Damian

Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Surpriza pregatita de Horia Brenciu pentru finala de la Vocea Romaniei! Nu te-ai fi asteptat niciodata

Şi totuşi, cam cât de instabilă, şefa?

Scrie un comentariu