Home > Agenda > stiri > Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

Catalin Botezatu este drastic in ceea ce priveste alimentatia concurentilor din emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”, pe care o pregateste la Kanal D. Pentru ca profesia de manechin impune multe restrictii alimentare, vedeta Kanal D nu ii iarta pe cei care nu respecta “codul alimentar” impus. Insa, din experienta sa de fost manechin, celebrul designer intelege “chinul” la care sunt supusi concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”, contransi, zilnic, la un numar limitat de calorii.

Gurmand declarat, Botezatu spune ca rezista cu greu unui meniu din care fac parte, de exemplu, traditionalele sarmale. Iar regimul impus de medici, dupa operatia suferita pe cord in prima parte a acestui an, a fost incalcat de multe ori.“Am stat doua luni in banca mea si am respectat programul impus de doctori, dupa care am renuntat. Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, darnu reusesc”, a declarat Bote despre “placerea sa vinovata”.

In ceea ce priveste preferintele in materie de gastronomie, Botezatu nu este deloc un mofturos. “Pot sa mananc orice. Dar, daca pot sa aleg, prefer mancare libaneza, turceasca, chinezeasca. La polul opus, mananc si preparate
romanesti. Sunt fan sarmale si alte mancaruri usoare”, a declarat acesta.

Articole asemanatoare
Cărțile autorilor clasici (dar neutri) au ajuns decor de 5 stele
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Cupluri celebre care s-au intalnit pe site-urile de socializare
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

Loading...

Comenteaza acest articol

Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

by   1 min
0