Home > Lifestyle > Catalin Crisan divorteaza de Alina, la doar 6 luni de la botezul fiicei lor

Catalin Crisan divorteaza de Alina, la doar 6 luni de la botezul fiicei lor

Cantaretul, in varsta de 46 de ani, a anuntat pe Facebook ca nu mai formeaza un cuplu cu Alina, cea care in 2011 i-a devenit sotie si in urma cu aproximativ un an i-a daruit un copil.

crisan 2

Catalin Crisan si Alina, fosta Cupsa, s-au casatorit in iunie 2011. Relatia lor de dragoste a inceput in 2010, chiar de Revelion. Cantaretul dezvaluia atunci ca s-a indragostit nebuneste de Alina, care este de profesie medic. In decembrie 2012, cei doi deveneau parintii unei fetite de nota 10. Din pacate, casnicia lor nu a durat pana la adanci batraneti. Catalin Crisan a anuntat aseara, pe o retea de socializare, ca s-a separat de Alina de anul trecut din luna noiembrie.
“Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atit ea cit si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amindoi grija de cea mica”, a scris Catalin Crisan pe Facebook.

In mai 2013 si-a botezat fetita si in noiembrie, acelasi ani, s-a separat de a doua sotie a sa, Alina. Ce neintelegeri au dus la separarea cuplului ce parea de nezdruncinat, mai ales dupa venirea pe lume a micutei Lara Maria este greu de inteles.

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Comenteaza acest articol

Catalin Crisan divorteaza de Alina, la doar 6 luni de la botezul fiicei lor

by   1 min
0