Home > Agenda > stiri > Cătălin Măruță a păţit-o din nou. Reacţia vedetei Pro TV

Cătălin Măruță a păţit-o din nou. Reacţia vedetei Pro TV

Aflat în timpul liber și extrem de grăbit să ajungă în Timișoara, unde avea de promovat un eveniment privat, Cătălin Măruță a fost înregistrat depășind cu mult limita de viteză. Totuși, oamenii legii au fost șocați de reacția vedetei de la ”Happy Hours”.

În loc să circule cu 100 de kilometri pe oră, Cătălin Măruță a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu aproape 140 de kilometri, pe un segment din autostrada Timișoara-Arad care este parțial închis șoferilor. Mai precis, în loc de două benzi, conducătorii auto pot conduce pe o singură bandă.

Imediat ce l-au înregistrat depășind viteza, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe Măruță, iar acesta s-a declarat șocat să descopere că a depășit viteza, el susținând că nu știa care este limita de viteză. A semnat totuși amenda, în valoare de aproape 500 de lei, dar oamenii legii s-au trezit cu o surpriză din partea vedetei PROTV.

”La o zi după ce l-am amendat, Cătălin Măruță a sunat pe telefonul fix pe care îl avem la Poliția Autostrăzi Vest. A fost extrem de politicos și ne-a mulțumit. În primă fază nu am înțeles de ce ne mulțumește o vedetă tv pe care am amendat-o. Ne-a spus că apreciază faptul că ne-am făcut meseria. Măruță era extrem de interesat să afle cum își poate plăti amenda, dar mai ales dacă trebuie să vină până la Arad să depună o copie. I-am spus că e suficient să ne trimită un fax cu dovada sau o copie prin poștă”, a spus Teodor Tudor, șeful Poliției Autostrăzi Vest, în exclusivitate pentru www.exclusivtm.ro.

Articole asemanatoare
angajați
Angajații unei companii chineze, amendați pentru că nu parcurg 180.000 de pași
Si el: MARUTA pleaca de la Buftea!
Razboi intre Oana Roman si Catalin Maruta! Ea il acuza de furt, el o acuza de ipocrizie!
ANDRA si MARUTA neaga DIVORTUL

Loading...

Comenteaza acest articol

Cătălin Măruță a păţit-o din nou. Reacţia vedetei Pro TV

by   1 min
0