Home > Lifestyle > Cătălin Măruţă, FĂCUT DE RÂS de un invitat

Cătălin Măruţă, FĂCUT DE RÂS de un invitat

Vinerea aceasta a fost a doua ediţiei specială a emisiunii “La Măruţă”, un demers pe care producătorii îl doresc de lungă durată. Tema ediţiei speciale de la finalul acestei săptămâni – Dan Spătaru.

Invitaţi în platou au fost soţia artistului şi prieteni ai acestuia, printre care şi Daniel Gheorghe, pe care toată lumea îl ştie drept “fanul numărul 1 al Mădălinei Manole”. De data aceasta, tânărul a fost invitat în emisiunea lui Măruţă în calitate de director al Festivalului de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”, care se desfăşoară în fiecare an, la Medgidia.

Slaba documentare pe subiect a prezentatorului şi a echipei sale a făcut ca în emisiune să se strecoare mai multe inexactităţi, imediat taxate de către directorul Festivalului “Dan Spătaru”.

“Nu am avut mari aşteptări de la această emisiune. Sunt realizatori care ştiu doar să gafeze: Dan Spătaru a fost denumit regele aplauzelor la Sopot, în Polonia, nicidecum în Cuba, cum au afirmat. Imaginile de la Festivalul Dan Spătaru au fost puse la dispoziţie din arhiva organizatorilor, nu din sursa YouTube, cum au menţionat… Asta înseamnă nedocumentarea realizatorilor emisiunii. “Felicitări” pentru că sunt emisiuni care promoveazムincultura şi “personalităţi” de marca Bianca Draguşanu& comp!”, a punctat Daniel Gheorghe pe pagina sa de pe un site de socializare.

Articole asemanatoare
Si el: MARUTA pleaca de la Buftea!
Razboi intre Oana Roman si Catalin Maruta! Ea il acuza de furt, el o acuza de ipocrizie!
ANDRA si MARUTA neaga DIVORTUL
Cătălin Măruţă: 4 generaţii, 50.000 de like-uri

Loading...

Comenteaza acest articol

Cătălin Măruţă, FĂCUT DE RÂS de un invitat

by   1 min
0