Tabu
PEOPLESlider

Cătălin Măruță, înlocuit de Adela Popescu! Motivul pentru care prezentatorul dispare de pe sticlă

Clipe grele pentru Cătălin Măruță. Realizatorul TV a anunțat că va lipsi o perioadă de timp de pe micul ecran.

Vedeta Pro Tv va face o operație de ligamente încrucișate și nu va mai putea prezenta emisiunea sa pe care o are zilnic la postul tv.

Măruță s-a lovit la picior în vacanța de vară, atunci când se juca cu fiul său pe plajă. „Joi (n.r. 12 ianuarie) sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa.

„Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de joi, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea „La Măruță”. „Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, la «La Măruță»”, a declarat Adela Popescu.

ARTICOLE SIMILARE

Nașterea prematură la 34 de săptămâni poate reduce riscul de cancer mamar?

Andreea Damian

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Andreea Damian

Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandra Velniciuc

Andreea Damian

Cine era excentrica Iris Apfel? Icoana modei a murit la vârsta de 102 ani

Andreea Damian

Anca Serea și-a scos copiii la plimbare în pădure

Tabu Tabu

Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc. Primele imagini de la petrecere

Andreea Damian

Scrie un comentariu