Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că se iubește cu Doina Teodoru. Ce diferență de vârstă există între ei

Bănuim de foarte mult timp că chef Cătălin Scărlătescu are o relație cu actrița Doina Teodoru, câștigătoare a unui sezon anterior iUmor. Recent, cei doi ar fi plecat într-o vacanță exotică împreună.

Se pare că tânăra actriță și celebrul bucătar au o relație din vara acestui an, scrie Click! Doina l-ar fi însoțit în Grecia, la filmările emisiunii „Chefi fără limite”.

În prezent, cei doi se află într-o vacanță. Au ales un loc călduros și însorit, Thailanda, unde se bucură de relaxare cât cuprinde, nisip fin și momente frumoase departe de ochii curioșilor.

Destinația aleasă este insula Phuket, dar nu s-au pozat împreună ci au postat pe Instagram imagini asemănătoare.

Așa cum se vede în imaginea de mai jos, ambii au pozat aceleași cocktailuri, aceeași carte, în același cadru, o dovadă subtilă a faptului că da, chiar sunt împreună acolo.

Destul de rezervat în declarații când vine vorba de viața personală, juratul de la „Chefi a cuțite” a acceptat să spună doar câteva cuvinte, îndeajuns să confirme legătura sentimentală cu Doina.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru e o diferență de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu e deloc o problemă pentru cei doi, căci dragostea nu are limite, iar vârsta e doar un număr, mai ales când sentimentele de iubire sunt atât de puternice.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Andreea Damian

Un sketch marca Saturday Night Live. Theresa May, sărut pasional cu Churchill

Andreea Damian

Laura Cosoi, amintiri din vacanța de anul trecut

Tabu Tabu

Ce s-a întâmplat în familia lui Catrinel Menghia în Italia

Tabu Tabu

Actrița din „Grey’s Anatomy” se alătură distribuției „Sex and the City”

Andreea Damian

Ipostaza șocantă în care a apărut Alex Velea pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu