Tabu
Image default
PEOPLE

Cătălina Jojo Grama, primele impresii după ce a ajuns în vacanță cu familia în Grecia

Fermectoaraea Cătălina Jojo Grama și partenerul ei Paul Ipate, au ajuns deja în vacanță în Grecia, acolo unde mulți turiști români au plecat deja să se relaxeze. Vedeta a împărtășit deja cu prietenii ei virtuali primele impresii despre locurile unde au ajuns și care au fost primele lucruri care au impresionat-o.

catalina grama jojo si fiica ei
catalina grama jojo si fiica ei

Abia au plecat sâmbătă dimineață și Cătălina Grama Jojo a și publicat primele imagini cu familia ei dar și primele impresii despre locurile pe unde au trecut pînă acum. De fapt, ea a început să publice mesaje încă de vineri seară: “Mă-ntorc la tine iar și iar… #greece Mâine zburăm către #Skiathos A fost cineva acolo să ne spună pe unde ar trebui să hoinarim?”, a scris ea înainte de a pleca. Apoi, a publicat un mesaj din aeroport: “Gata! Suntem la aeroport echipați corespunzător și pregătiți de zbor. Mă bucur că ne-am hotărât să plecăm. Va țin la curent cu toate! Skiathos, sosim!”, După care, direct din Grecia: “am ajuns în raiul leandrilor! @skiathospalace Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fotografiez leandri să vi-i arăt! Ce frumos începe vacanță!

catalina grama jojo si paul ipate au ajuns in grecia
catalina grama jojo si paul ipate au ajuns in grecia

Zori a pus deja ochii pe piscină și cu greu am convins-o că mai întâi trebuie să mergem la masă. Apoi, lîngă o fotografie cu ei în piscină, a publicat textul – “Nu există bucurie mai mare pentru un părinte decât bucuria și zâmbetul copiilor săi. Un delfin și o delfina și o mămică de delfini fericită!”, spune ea. Apoi, cu fiica ei în brațe, “Înainte de cină și de apus. Zora și-a luat singură rochiță de pe umeraș și s-a îmbrăcat cu ea.Am senzația că o să-mi fie foarte greu să o despart de ea. Rochița era planificată pentru ultima noastră seară aici, însă nu te pui ușor cu o domnișoară de 3 ani și 6 luni cu gusturi exclusiviste. Atmosfera e minunată. Știu că postez mult, dar sunt multe lucruri pe care vreau să le împart cu voi”, a fost unul din ultimele mesaje transmise sîmbătă seară.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

Andreea Damian

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019

Andreea Damian

Pisicile Sphynx – preferatele lui Kat Von D!

realitatea

Ovidiu Danci, dansatorul care iubea televiziunea și travestiul s-a stins prea devreme

Tabu Tabu

Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu