Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

IKEA România a lansat astăzi, 13 august, noul Catalog IKEA 2014. În perioada 19 august – 8 septembrie, 950.000 de exemplare din noul catalog vor fi distribuite gratuit către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi.

Noul Catalog include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații. A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse.

Catalogul vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.

Începând de pe 19 august noul Catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro. La fel și harta interactivă a distribuţiei Catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

ARTICOLE SIMILARE

ONE NIGHT GALLERY LOVE RIZI deschide publicului Grădina TVR Molière printr-o expoziție de new media art

Andreea Damian

Ele sunt cele mai sexy jucătoare de tenis

Sărbătoritul zilei de 11 ianuarie

realitatea

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

IULIA ALBU – cu zebra pe fata! Si-a infipt scobitori in urechi!

5 motive pentru care dantura frumoasă are efecte benefice asupra sănătăţii tale

Scrie un comentariu