Home > Agenda > Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

IKEA România a lansat astăzi, 13 august, noul Catalog IKEA 2014. În perioada 19 august – 8 septembrie, 950.000 de exemplare din noul catalog vor fi distribuite gratuit către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi.

Noul Catalog include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații. A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse.

Catalogul vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.

Începând de pe 19 august noul Catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro. La fel și harta interactivă a distribuţiei Catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

Articole asemanatoare
Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016
Desenele copiilor se transforma in jucarii adevarate in magazinele IKEA
IKEA Romania te invita sa devii ajutor de poveste in Campania Jucariilor de Plus!
Atat de aproape de marginea prapastiei

Loading...

Comenteaza acest articol

Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

by   1 min
0