Home > beauty > Catastrofa! Nu trebuia sa-si taie nasul! MIHAELA RADULESCU si-a distrus fatza!

Catastrofa! Nu trebuia sa-si taie nasul! MIHAELA RADULESCU si-a distrus fatza!

Mihaela Rădulescu (45 de ani), cel mai nou jurat al show-ului “Românii au  talent”, a fost principala atracţie la petrecerea organizată de PRO TV. Însă nu  doar rochia transparentă a captat privirile, scrie Libertatea.ro.
Anul acesta, Mihaela şi-a operat nasul, iar fizionomia ei pare complet  schimbată. Astfel, joi seară nu puţini au fost cei care şi-au dat coate,  criticând noua înfăţişare a divei. Pentru a obţine însă o părere avizată,  Libertatea l-a rugat pe medicul estetician dr. Bogdan Dimitrie Niculae să  analizeze fotografiile cu Mihaela, realizate joi seară.

A greşit că şi-a  tăiat nasul

“Aproape că nu am recunoscut-o pe Mihaela Rădulescu. Nu mai  seamănă deloc cu aceea pe care o ştiam. În plus, are faţa căzută. Părerea mea  este că a greşit că şi-a tăiat nasul, nu este urât, este un nas clasic, însă nu  se potriveşte cu pomeţii ei, cu forma feţei. Nasul pe care ea îl avea, uşor  coroiat, îi contura personalitatea, îi stătea bine cu el. Acum a obţinut doar o  faţă banală, fără identitate. Se ştie că după 40 de ani femeilor începe să le  cadă faţa şi atunci soluţia nu este să apeleze direct la bisturiu, ci să înceapă  întreţinerea din vreme, pentru că e mai bine să previi decât să repari.  Operaţiile estetice nu sunt ideale. După ce treci prin una, este obligatoriu să  începi întreţinerea constată, o dată pe lună, ca la cosmetică, altfel rişti să  apari cu faţa deformată. Despre sâni pot să spun doar ce se vede cu ochiul  liber, sunt destul de lăsaţi!”. Medicul îi sugerează astfel divei să înceapă să  se gândească la o nouă remodelare de bust.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Articole asemanatoare
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
mihaela rădulescu
Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Comenteaza acest articol

Catastrofa! Nu trebuia sa-si taie nasul! MIHAELA RADULESCU si-a distrus fatza!

by realitatea   1 min
0