Home > beauty > Cate Blanchett spune DA

Cate Blanchett spune DA

De curând a avut loc lansarea celui mai nou parfum sub semnătura Giorgio Armani, numit Si (Da, în limba italiană) și anunțul oficial al ambasadorului care îl va reprezenta. Evenimentul a avut loc la Milano, gazdă fiind chiar designerului.

Un nou parfum, o nouă interpretare a fuziunii unor arome seducătoare sau cum chiar Giorgio Armani și-a descris noutatea: ”Si este tributul meu pentru feminitatea modernă – o combinație irezistibilă între grație, putere și spirit liber.

Cate Blanchett, ambasadorul ales pentru acest parfum, este o actriță apreciată pentru naturalețea și eleganța sofisticată, în plus, are o relație de prietenie cu designerul de foarte mult timp, astfel încât această colaborarea era aproape inevitabilă.

O cunosc și admir pe Cate Blanchett de mulți ani. Din momentul în care am dezvoltat proiectul Si, am definit parfumul și mi-am imaginat sticla, în mod instinctiv m-am gândit la ea și la pasiunea care poate fi percepută dincolo de manierele impecabile și imaginea de femeie încrezătoare – o combinație seducătoare care respectă în totalitate spiritul noului meu parfum,” a declarat designerul pentru WWD.

Si va fi disponibil în România din septembrie 2013.

Articole asemanatoare
Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?
kim kardashian
Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute
parfumul
Cum faci ca parfumul „ieftin” să persiste mai mult timp pe piele
Pericolul care ne paște când folosim parfumul

Cate Blanchett spune DA

by   1 min
1