Home > beauty > Cate Blanchett spune DA

Cate Blanchett spune DA

De curând a avut loc lansarea celui mai nou parfum sub semnătura Giorgio Armani, numit Si (Da, în limba italiană) și anunțul oficial al ambasadorului care îl va reprezenta. Evenimentul a avut loc la Milano, gazdă fiind chiar designerului.

Un nou parfum, o nouă interpretare a fuziunii unor arome seducătoare sau cum chiar Giorgio Armani și-a descris noutatea: ”Si este tributul meu pentru feminitatea modernă – o combinație irezistibilă între grație, putere și spirit liber.

Cate Blanchett, ambasadorul ales pentru acest parfum, este o actriță apreciată pentru naturalețea și eleganța sofisticată, în plus, are o relație de prietenie cu designerul de foarte mult timp, astfel încât această colaborarea era aproape inevitabilă.

O cunosc și admir pe Cate Blanchett de mulți ani. Din momentul în care am dezvoltat proiectul Si, am definit parfumul și mi-am imaginat sticla, în mod instinctiv m-am gândit la ea și la pasiunea care poate fi percepută dincolo de manierele impecabile și imaginea de femeie încrezătoare – o combinație seducătoare care respectă în totalitate spiritul noului meu parfum,” a declarat designerul pentru WWD.

Si va fi disponibil în România din septembrie 2013.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute
parfumul
Cum faci ca parfumul „ieftin” să persiste mai mult timp pe piele
Pericolul care ne paște când folosim parfumul
Celebritati nascute pe 11 iulie!

Cate Blanchett spune DA

by   1 min
1