Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Cate Blanchett spune DA

De curând a avut loc lansarea celui mai nou parfum sub semnătura Giorgio Armani, numit Si (Da, în limba italiană) și anunțul oficial al ambasadorului care îl va reprezenta. Evenimentul a avut loc la Milano, gazdă fiind chiar designerului.

Un nou parfum, o nouă interpretare a fuziunii unor arome seducătoare sau cum chiar Giorgio Armani și-a descris noutatea: ”Si este tributul meu pentru feminitatea modernă – o combinație irezistibilă între grație, putere și spirit liber.

Cate Blanchett, ambasadorul ales pentru acest parfum, este o actriță apreciată pentru naturalețea și eleganța sofisticată, în plus, are o relație de prietenie cu designerul de foarte mult timp, astfel încât această colaborarea era aproape inevitabilă.

O cunosc și admir pe Cate Blanchett de mulți ani. Din momentul în care am dezvoltat proiectul Si, am definit parfumul și mi-am imaginat sticla, în mod instinctiv m-am gândit la ea și la pasiunea care poate fi percepută dincolo de manierele impecabile și imaginea de femeie încrezătoare – o combinație seducătoare care respectă în totalitate spiritul noului meu parfum,” a declarat designerul pentru WWD.

Si va fi disponibil în România din septembrie 2013.

ARTICOLE SIMILARE

Bianca, declaratii incredibile: “As fi preferat ca Victor sa ma insele decat sa divorteze”

SOCANT! Ce si cat contin sandvisurile lui Florin Dumitrescu!

realitatea

Oh là là! Un designer celebru creează o linie de machiaj

CABRAL despre orgasmul feminin

Cum îți îngrijești tenul cu sare de bucătărie. Beneficiile haloterapiei

Andreea Damian

Dilema bărbaților: cum le place femeilor, cu barbă sau fără?

Andreea Damian

1 comentariu

Cate Blanchett – Secrete de infrumusetare | Totul pentru femei - Nate.ro 10 October 2013 at 1:53

[…] actrita si muza a lui Giorgio Armani adora fardurile de cand era copil, insa prefera o ingrijire corecta a pielii care sa-i mentina […]

Răspunde

Scrie un comentariu