Tabu
Image default
PEOPLESlider

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Acum, când mai are doar două luni până își va strânge bebelușul în brațe, Theo Rose le povestește fanilor despre toate lucrurile cu care s-a confruntat în această perioadă.

Artista în vârstă de 25 de ani este însărcinată în șapte luni și a mărturisit că a luat câteva kilograme în greutate.

Theo a recunoscut că s-a îngrășat puțin (imagini AICI cu burtica de gravidă), cu toate că, zice artista, nu a mâncat foarte mult în această perioadă.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate”, a spus Theo pe InstaStory, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, potrivit Pro TV.

Deși majoriatea femeilor își doresc să slăbească cât mai repede după ce nasc, cântăreața ar vrea să rămână la această greutate. „După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a explicat Theo.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Fanii sunt foarte revoltați

Andreea Damian

Reguli de buna purtare la timpul prezent

realitatea

Cum arată soția vestitului medic Adrian Marinescu. Emma e complimentată mereu pentru frumusețea sa

Andreea Damian

Cătălin Botezatu a ajuns iar pe mâna medicilor

Tabu Tabu

Secretul Ramonei Bădescu după ce a devenit mamă la 50 de ani!

Tabu Tabu

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, a luat o hotărâre importantă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu