Tabu
Image default
PEOPLESlider

Câte operații estetice are Inna în realitate

Elena Alexandra Apostoleanu, aka INNA, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A spart toate topurile cu piesa Hot, care i-a adus renumele internațional, apoi a creat multe alte hit-uri care au avut milioane de vizualizări pe YouTube.

Într-un vlog recent, artista a abordat subiectul operaţiilor estetice. Inna și-a revăzut fotografiile mai vechi, alese de prietenii ei, şi le-a comentat.

„Înainte să aflaţi câte operaţii estetice are Inna, prietenii mei mi-au pregătit nişte poze la care eu trebuie să reacţionez”, explică artista.  „Când m-am îmbrăcat şi m-am pregătit de evenimentul ăsta, eu mi-am adăugat genele, eu mi-am pus cercelul ăla din diamant de plastic”, povesteşte bruneta.

„Eram la sala de Internet, după o partidă de Counter Strike. Aveam 14 ani. După cum vedeţi, mi-am ridicat sprâncenele ca să par mai supărată că eram singura fată de pe planşă (…) Eu am văzut o poză cu mama când era ea tânără şi am vrut să fiu şi eu retro sau aşa se purta atunci”, spune râzând artista. 

Am găsit cel mai tare articol care a fost scris vreodată. Nu știu ce m-aș mai fi făcut fără acest articol. Titlul spune așa: ”Cinci vedete de la noi, care au operații și sunt de nerecunoscut”. Deci sunt în cel mai tare top în care mi-aș fi dorit să fiu vreodată. Pe primul loc – Bianca Drăgușanu, pe locul doi – Inna, pe locul trei – Brigitte Pastramă, pe locul patru – Margherita de la Clejani și pe locul cinci – Daniela Crudu. (…) Parcă sunt Andreea Marin la ”Surprize, Surprize”. Pentru că asta urmează să aflăm…Ei bine, nu am nicio operație estetică”, a confirmat INNA.

ARTICOLE SIMILARE

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

10 fashion trends de urmat în acest sezon

Ciocîrlan

Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Marian Godină

Andreea Damian

Tunsorile care alungesc silueta şi te fac să pari mai înaltă

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend – 18-20 noiembrie

realitatea

E oficial! Suntem 8 miliarde de locuitori pe Pământ

Andreea Damian

Scrie un comentariu