Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Câte operații estetice are Inna în realitate

Elena Alexandra Apostoleanu, aka INNA, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A spart toate topurile cu piesa Hot, care i-a adus renumele internațional, apoi a creat multe alte hit-uri care au avut milioane de vizualizări pe YouTube.

Într-un vlog recent, artista a abordat subiectul operaţiilor estetice. Inna și-a revăzut fotografiile mai vechi, alese de prietenii ei, şi le-a comentat.

„Înainte să aflaţi câte operaţii estetice are Inna, prietenii mei mi-au pregătit nişte poze la care eu trebuie să reacţionez”, explică artista.  „Când m-am îmbrăcat şi m-am pregătit de evenimentul ăsta, eu mi-am adăugat genele, eu mi-am pus cercelul ăla din diamant de plastic”, povesteşte bruneta.

„Eram la sala de Internet, după o partidă de Counter Strike. Aveam 14 ani. După cum vedeţi, mi-am ridicat sprâncenele ca să par mai supărată că eram singura fată de pe planşă (…) Eu am văzut o poză cu mama când era ea tânără şi am vrut să fiu şi eu retro sau aşa se purta atunci”, spune râzând artista. 

Am găsit cel mai tare articol care a fost scris vreodată. Nu știu ce m-aș mai fi făcut fără acest articol. Titlul spune așa: ”Cinci vedete de la noi, care au operații și sunt de nerecunoscut”. Deci sunt în cel mai tare top în care mi-aș fi dorit să fiu vreodată. Pe primul loc – Bianca Drăgușanu, pe locul doi – Inna, pe locul trei – Brigitte Pastramă, pe locul patru – Margherita de la Clejani și pe locul cinci – Daniela Crudu. (…) Parcă sunt Andreea Marin la ”Surprize, Surprize”. Pentru că asta urmează să aflăm…Ei bine, nu am nicio operație estetică”, a confirmat INNA.

ARTICOLE SIMILARE

O mașină de criptat folosită de naziști, descoperită în Marea Baltică

Ciocîrlan

Este periculoasă tehnologia 5G pentru sănătate? Ce spun experții

Andreea Damian

Afla cine canta anul acesta la Shine Festival

realitatea

OMS: Numărul cazurilor de rujeolă s-a triplat în primul trimestru din 2019

Andreea Damian

Antonia încinge din nou Internetul cu fotografii sexy! Solistei i s-a amânat primul concert după izolare

Tabu Tabu

Reteta de vara – supa rece de iaurt

realitatea

Scrie un comentariu