Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Câte operații estetice are Inna în realitate

Elena Alexandra Apostoleanu, aka INNA, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A spart toate topurile cu piesa Hot, care i-a adus renumele internațional, apoi a creat multe alte hit-uri care au avut milioane de vizualizări pe YouTube.

Într-un vlog recent, artista a abordat subiectul operaţiilor estetice. Inna și-a revăzut fotografiile mai vechi, alese de prietenii ei, şi le-a comentat.

„Înainte să aflaţi câte operaţii estetice are Inna, prietenii mei mi-au pregătit nişte poze la care eu trebuie să reacţionez”, explică artista.  „Când m-am îmbrăcat şi m-am pregătit de evenimentul ăsta, eu mi-am adăugat genele, eu mi-am pus cercelul ăla din diamant de plastic”, povesteşte bruneta.

„Eram la sala de Internet, după o partidă de Counter Strike. Aveam 14 ani. După cum vedeţi, mi-am ridicat sprâncenele ca să par mai supărată că eram singura fată de pe planşă (…) Eu am văzut o poză cu mama când era ea tânără şi am vrut să fiu şi eu retro sau aşa se purta atunci”, spune râzând artista. 

Am găsit cel mai tare articol care a fost scris vreodată. Nu știu ce m-aș mai fi făcut fără acest articol. Titlul spune așa: ”Cinci vedete de la noi, care au operații și sunt de nerecunoscut”. Deci sunt în cel mai tare top în care mi-aș fi dorit să fiu vreodată. Pe primul loc – Bianca Drăgușanu, pe locul doi – Inna, pe locul trei – Brigitte Pastramă, pe locul patru – Margherita de la Clejani și pe locul cinci – Daniela Crudu. (…) Parcă sunt Andreea Marin la ”Surprize, Surprize”. Pentru că asta urmează să aflăm…Ei bine, nu am nicio operație estetică”, a confirmat INNA.

ARTICOLE SIMILARE

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

Andreea Damian

Augustin Viziru a făcut 40 de ani! Ce de realizări a avut anul acesta

Tabu Tabu

George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan

Tabu Tabu

Met Gala 2020. Tema de anul acesta va aduce pe covorul roșu cele mai grandioase și abstracte ținute

Andreea Damian

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Andreea Damian

Clădirile foarte înalte ne dau dureri de cap. Explicația cercetătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu