Home > beauty > Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

In cadrul unui articol intitulat “Portret: Catherine Deneuve, un simbol al frumusetii la 70 de ani”, respectiva revista publica trei fotografii alb-negru, semnate de fotograful francez Dominique Issermann, potrivit Le matin.

deneuve 2
Doua dintre acestea sunt portrete ale celebrei actrite, cea de-a treia infatisand-o intr-o ipostaza inedita, salutata de admiratorii sai: Catherine Deneuve este surprinsa din spate, fiind imbracata doar intr-un body din dantela, dres negru si pantofi Louboutin. Actrita, pe spatele careia este vizibil un tatuaj, se pregateste sa isi aranjeze parul in dreptul unei oglinzi care ii reflecta fata si bustul.

deneuve 3
Jody Quon, directoare foto la New York Magazine explica cum s-a ajuns la aceasta fotografie. Revista sa a dorit sa realizeze un portret in intimitate al celebrei actrite franceze, acum in varsta de 70 de ani. Cum Catherine Deneuve a refuzat ca sedinta foto sa se desfasoare acasa la ea, s-a ales drept locatie hotelul Meurice din Paris. Actrita “a venit sa pozeze imbracata intr-o haina de blana. Era foarte cald. Si-a scos haina, era in colanti si body, iar Dominique (Issermann) i-a spus atunci: ‘Asteptati, sunteti formidabila asa!’. Catherine Deneuve a raspuns: ‘OK, sa incepem!'”, povesteste Jody Quon. “Iata o fotografie splendita, neprogramata”, adauga aceasta.

Articole asemanatoare
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
lenjerie intimă
Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”
lenjerie intimă
Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă
rihanna
Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

1 Response

  1. Bleotu Macrina

    Catherine Deneuve,febletea mea, mi-a marcat tineretea mea.Pentru mine este culmea rafinamentului,feminitatii si elegantei!

Comenteaza acest articol

Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

by   1 min
1