Home > beauty > Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

In cadrul unui articol intitulat “Portret: Catherine Deneuve, un simbol al frumusetii la 70 de ani”, respectiva revista publica trei fotografii alb-negru, semnate de fotograful francez Dominique Issermann, potrivit Le matin.

deneuve 2
Doua dintre acestea sunt portrete ale celebrei actrite, cea de-a treia infatisand-o intr-o ipostaza inedita, salutata de admiratorii sai: Catherine Deneuve este surprinsa din spate, fiind imbracata doar intr-un body din dantela, dres negru si pantofi Louboutin. Actrita, pe spatele careia este vizibil un tatuaj, se pregateste sa isi aranjeze parul in dreptul unei oglinzi care ii reflecta fata si bustul.

deneuve 3
Jody Quon, directoare foto la New York Magazine explica cum s-a ajuns la aceasta fotografie. Revista sa a dorit sa realizeze un portret in intimitate al celebrei actrite franceze, acum in varsta de 70 de ani. Cum Catherine Deneuve a refuzat ca sedinta foto sa se desfasoare acasa la ea, s-a ales drept locatie hotelul Meurice din Paris. Actrita “a venit sa pozeze imbracata intr-o haina de blana. Era foarte cald. Si-a scos haina, era in colanti si body, iar Dominique (Issermann) i-a spus atunci: ‘Asteptati, sunteti formidabila asa!’. Catherine Deneuve a raspuns: ‘OK, sa incepem!'”, povesteste Jody Quon. “Iata o fotografie splendita, neprogramata”, adauga aceasta.


Articole asemanatoare
Cele mai potrivite modele de lenjerie sexy pentru sani mari
Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!
Frumusetea imbatraneste… doar daca tu vrei – 11 femei demonstreaza asta
Văduva lui Elvis, Priscilla Presley, arată GROZAV la aproape 70 de ani

Loading...

1 Response

  1. Bleotu Macrina

    Catherine Deneuve,febletea mea, mi-a marcat tineretea mea.Pentru mine este culmea rafinamentului,feminitatii si elegantei!

Comenteaza acest articol

Catherine Deneuve, SENZAŢIONALĂ în LENJERIE INTIMĂ, la 70 de ani (FOTO)

by   1 min
1