Tabu
PEOPLESlider

Câți bani a primit Babasha pentru a cânta alături de Coldplay. Ultimele declarații pun capăt speculațiilor

Cântărețul de manele Babasha a împărțit țara în două, după ce a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay, pe Arena Națională, pe 12, respectiv 13 iunie.

Recent, cântărețul a dezvăluit detalii surprinzătoare despre onorariul său și despre contextul prezenței sale la aceste evenimente.

Într-un interviu, Babasha a mărturisit că l-a avertizat pe solistul trupei Coldplay, Chris Martin, în privința posibilității ca publicul să reacționeze negativ la prezența sa. Cu toate acestea, sprijinul trupei și dorința de a încerca ceva diferit au fost mai puternice decât temerile inițiale.

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că «Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul», nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea”, a explicat Babasha, potrivit protv.ro.

Una dintre cele mai mari surprize dezvăluite de Babasha este legată de onorariul său pentru aceste prestații. Cântărețul a declarat că nu a primit niciun ban de la Coldplay pentru a cânta la concertele lor. Această mărturisire contrazice speculațiile conform cărora prezența sa ar fi fost parte a unei strategii de marketing elaborate. Artistul a explicat că totul a fost o inițiativă menită să aducă ceva nou și diferit pentru public.

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost nici măcar un marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a explicat Babasha.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Creatorul Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal

Andreea Damian

Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Andreea Damian

Condiție bizară impusă de Meghan Markle fostului soț dacă o lăsa gravidă

Andreea Damian

Cadoul de 55.000 de euro pe care Dorian Popa și l-a luat de ziua lui

Andreea Damian

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?

Andreea Damian

Scrie un comentariu