Home > Lifestyle > Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

prințesa charlotte

Prințesa Charlotte, fiica de 3 ani a Ducilor de Cambridge, va aduce 3,2 miliarde de lire sterline economiei britanice, potrivit firmei de consultanţă Brand Finance Group, cu aproape un miliard mai mult decât fratele său mai mare, Prințul George, care la nici 5 ani valorează 2,4 miliarde de dolari. „Aceste numere sunt previziuni privind contribuţia copiilor regali la bugetul de stat de-a lungul vieţii lor, presupunând că vor continua să aibă acelaşi efect pozitiv ca până acum“, a declarat pentru The Insider un reprezentant al companiei.

Mare parte din această valoare uriașă se datorează turismului generat de evenimentele familiei regale dar și influenței copilei în lumea modei. Toate ținutele ei – care includ rochițe, jachete, pantofiori, accesorii de păr – produc vânzări uriașe producătorilor de articole vestimentare. Presa din Marea Britanie vorbește de ceva timp despre  „Efectul Prinţesei Charlotte”, în urma căruia parinţii din lumea întreagă cumpară propriilor copii haine în care mica Charlotte a fost surprinsă. De multe ori, hainele au fost vândute în totalitate la doar câteva ore după apariţia prinţesei. „Copiii regali au un impact pozitiv asupra vânzărilor de haine şi jucării pe care le afişează în public. În acest sens, ei au un efect simlar asupra brandurilor precum mama lor, ducesa de Cambridge, care, precum legendarul rege Midas, pare să transforme în aur tot ce atinge“, a explicat şi directorul executiv al Brand Finance.

Se știe că micuța de 3 anișori are o pasiune pentru modă, după cum a dezvăluit chiar tatăl ei, Prințul William. Nu-i de mirare că este considerată un fashion icon încă de la naștere. Recent, Prințesa Charlotte a furat inimile tuturor cu noua coafura pe care a afișat-o la botezul frățiorului ei, Prințul Louis.

https://www.instagram.com/p/BlBVerTHeCT/?taken-by=kensingtonroyal

Se estimează că și prinţul Louis, de aproape 3 luni, va aduce 67 de milioane de dolari înainte de a împlini un an. Cei trei prințișori fac parte din noua generație regală, care i-a cucerit pe englezi. Dar Reader’s Digest a estimat valoarea mai multor membri ai familiei regale. În timp ce Regina Elizabeta a II-a și fiul ei, Prinţul Charles, valorează câteva milioane de lire sterline, Kate Middleton singură valorează pentru economia britanică 4,7 miliarde de lire sterline. Prin căsătoria cu Prințul Harry, fosta actriță americană Meghan Markle aduce o contribuție majoră economiei de stat, susține The Telegraph.

Imaginile de mai jos demonstrază că Prințesa Charlotte e un fashion icon încă de la naștere!

https://www.instagram.com/p/BW0Grj-Aotj/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/BWuSIw8AVu0/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/BTi0IY8g4rA/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/BGg9hQeKZAV/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/BE3ElF1KZFr/?taken-by=kensingtonroyal

 

Articole asemanatoare
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer
prințesa charlotte
Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a
prințul george
Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere
Prințul George
De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Comenteaza acest articol

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

by Andreea Damian   2 min
0