Home > Agenda > stiri > CATI BANI castiga vedetele din divorturi: Gabi Cristea, Andreea Marin, Bahmu, Zavo

CATI BANI castiga vedetele din divorturi: Gabi Cristea, Andreea Marin, Bahmu, Zavo

Mediatizările din jurul despărţirilor vedetelor autohtone le-au adus acestora câştiguri de zeci de mii de euro. Majoritatea vedetelor care au divorţat cu tam-tam au beneficiat de contracte care le-au îngroşat buzunarele, scrie www.click.ro.
Ori cât de dureroase ar fi, despărţirile persoanelor cunoscute din România le-au adus acestora numeroase beneficii de ordin financiar. Indiferent că a fost vorba de un divorţ între două persoane cunoscute sau numai de o separare între iubiţi din aceeaşi zonă, respectiv cea a showbiz-ului mioritic, vedetele noastre au făcut o afacere extrem de bănoasă din ruptura care s-a produs  faţă de partenerul de viaţă.
Astfel, divorţurile şi despărţirile autohtone cu iz de scandal au şanse să scoată sume mari de bani în rândul producătorilor de televiziune, a celor care organizează concerte sau firmelor care încheie contracte de publicitate cu vedetele cu care îşi asociază imaginea.
Probabil de aceea nici nu ne mirăm atunci când persoanele cunoscute din România, aflate în prag de divorţ, semnează diverse contracte avantajoase contra unor sume fabuloase. În concluzie, nu este de mirare faptul că mai multe vedete care au divorţat s-au îmbogăţit, în special în urma apariţiilor tv.
Gabi Cristea, revine pe sticlă?
Gabriela Cristea (38 ani) a revenit în centrul atenţiei odată cu intenţia de a divorţa de soţul ei, Marcel Toader (50 ani), după 5 ani de mariaj. Vestea  i-a şocat pe apropiaţii celor doi, care se aşteptau să primească la vară invitaţia la nuntă, dat fiind cunoscut că aveau la active doar cununia civilă.
Despărţirea de Marcel Toader i-a adus bani mulţi fostei prezentatoare tv de la Kanal D. Vedeta a semnat un contract extrem de avantajos la postul de televiziune Kanal D, pentru mai multe apariţii, în special pentru a vorbi despre divorţ. Mediatizarea divorţului are toate şansele să-i aducă Gabrielei şi o nouă emisiune tv.
Andreea Marin şi Ştefan Bănică, contracte de zeci de mii de euro
Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică (44 ani) au avut şi ei rezultate bune de ordin financiar în urma divorţului care s-a produs la începutul lunii ianuarie. În timp ce Andreea a primit mai multe oferte de a se implica în proiecte umanitare, artistul şi-a umplut agenda în ultimele două luni cu spectacole de teatru şi concerte. Activitatea bogată în carieră i-a ajutat pe cei doi să treacă mai uşor peste divorţ. Cântăreţul le-a cântat femeilor din toată ţara despre iubire, iar Andreea a plecat încă de luna trecută într-un turneu prin ţară cu “Şcoala mamelor”.
Laura Cosoi,emisiune la PRO TV
Laura Cosoi (31 ani)
şi Smiley au hotărât să meargă pe drumuri separate după 5 ani de relaţie. Vestea rupturii lor i-a şocat pe prieteni, dar şi pe admiratorii lor, care se obişnuiseră să-i vadă împreună. Totuşi, ei nu au exclus încă de atunci să colaboreze la proiecte profesionale comune. De altfel, cei doi au rămas în relaţii cordiale. Laura a câştigat un capital de imagine, dar şi o emisiune la Pro TV. Frumoasei blondine i s-a oferit să
prezinte la Pro TV în vara anului trecut emisiunea Un vis de femeie.
Adriana Bahmuţeanu,emisiune la Antena 2

La scurt timp de la izbucnirea în presă a scandalului legat de cel de-al patrulea divorţ dintre Adriana Bahmuţeanu (39 ani) şi Silviu Prigoană (49 ani), vedeta a primit oferta de a prezenta o emisiune tv la un post de nişă. Informaţia despre divorţul celor doi a răsuflat în presă la începutul lunii august a anului trecut. La nici două săptămâni, Adriana a acceptat să prezinte din luna septembrie o emisiune la postul Antena 2, care îi aduce lunar acesteia un venit lunar de câteva mii de euro.
Cunoscută drept fostă amantă a lui Victor Piţurcă (56 ani), lituanianca Victoria Blochina (36 ani) a avut o publicitate foarte mare la ruptura de antrenorul naţionalei de fotbal. Scandalul creat în jurul despărţirii de acesta, dar şi a procesului de paternitate pe care i l-a intentat, i-a adus şi Vicăi un contract important la emisiunea prezentată de Andrei Duban. Pe lângă salariul de la Antena 2, Vica va primi lunar de la Piţurcă o pensie alimentară de 8.900 de euro şi 100.000 de euro, suma reprezentând banii pe care nu i-a plătit până acum pentru îngrijirea băiatului său, Edan, în vârstă de 6 ani.

Pepe (33 ani) alias Ionuţ Pascu a divorţat după 7 ani de căsnicie de Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani. Despărţirea de Querida i-a adus şi cântăreţului mai multe contracte cu sume importante de bani, atât pe plan artistic, cât şi în televiziune. Astfel, cântăreţul şi-a mărit, mai întâi, tariful la concerte, iar solicitările muzicale s-au înmulţit. Însă Pepe a reuşit să câştige bani şi din apariţiile şi colaborările tv. După ce a prezentat în toamnă un format la Prima, Pepe a semnat la începutul acestui an cu Antena 1 pentru sezonul 3 al emisiunii “Te cunosc de undeva”.
Oana Zăvoranu (39 ani) a câştigat şi ea sume importante din apariţiile numeroase pe care le-a avut pe mai multe posture de televiziune. Divorţul de Pepe i-a adus şi acesteia sume fabuloase de la emisiunile mondene la care şi-a înscris participarea. Despărţirea de cântăreţ a ţinut luni de zile prima pagină a ziarelor, dar a dat de lucru şi emisiunilor de tip tabloid autohton, care nu au ratat ocazia de a puncta evenimentul din viaţa celor doi, care i-a dus pe căi diferite. Pentru Oana divorţul a mai însemnat şi împăcarea cu mama ei, care nu a văzut niciodată cu ochi buni mariajul cu Pepe.

Articole asemanatoare
vica-blochina
Cum și-a găsit Vica Blochina pisica pierdută
Pentru ce oferă Vica Blochina o recompensă foarte mare
Andreea-Marin
Andreea Marin se relaxează înainte de Paște făcând fapte bune
oana-roman
Cum a fost sărbătorită Oana Roman de familie de ziua ei

1 Response

  1. camelia

    Un comentariu ptr. ,,doamna” Cristea…..
    Ce fel de femeie esti, cum nu ti-e rusine sa apari la tv, cu fata asta de mironosita, nevinovata, si sa pari victima….. Rusine sa va fie amandorura ptr. ipocrizia voastra, nesimtirea cu care va afisati. In urma cu cateva sapt. spuneai ca esti foarte fericita, ca faci nunta mare, cu 500 de pers., ca va iubiti la nebunie , si acum apareti cu nerusinare si dfaceti publica toata mizeria din familia voastra…….., si faceti tot circul asta……. persoane de doi bani, care va meritati unul pe celalalt, ca nu degeaba se spune ,, cine se aseamana se aduna”.,, D-na ” esti o ipocrita , o prefacuta, cum nu am mai vazut. vrei sa pari victima…., inocenta……, cand de fapt esti perfida, niciodata nu spui adevarul, iti cauti cuvintele ca sa gasesti minciuni…..Ma amuz si ma ingrozesc in acelasi timp de fiecare data cand apari la vreo emisiune si faci pe nevinovata, misterioasa….. of Doamne, de unde o-ti fi aparut voi mari vedete, ce merite aveti in afara de a face circ si mizerie pe la tv… Sa-ti fie rusine si sper din tot sufletul ca acest post tv. care chipurile ar vrea sa-ti ofere un contract , sa nu o faca, sa nu mai apari in fata oamenilor si sa le dai tu sfaturi de viata, tu care nu ai respectul nici macar al familiei tale. A murit mama ta cu oful ca nu te-a vazut pe patul de spital,rusine sa-ti fie, ce fel de om i-ar face asa ceva, mamei care i-a dat viata…. Esti un gunoi care nu merita respectul nimanui.Sper sa nu te mai vad niciodata la vreo emisiune… Iti meriti pe deplin soarta!

Comenteaza acest articol

CATI BANI castiga vedetele din divorturi: Gabi Cristea, Andreea Marin, Bahmu, Zavo

by   3 min
1