Tabu
FASHIONSlider

Catrinel Menghia face furori la Cannes. Iată cele mai spectaculoase ținute!

Catrinel Menghia e una dintre cele mai fotografiate vedete la Cannes. Paparazzi o urmăresc oriunde pe româncă pentru a surprinde cele mai impresionante instantanee cu ea. Din fericire, actrița dă dovadă de profesionalism și nu a fost prinsă de picior greșit niciodată de când s-a dat startul Festivalului de Film de la Cannes.

Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare sub pesudonimul Catrinel Marlon, este o apariție senzuală de fiecare dată când pășește pe covorul roșu. Iar ținutele ei impresionante întorc adesea capete. Pe covorul roşu al festivalului, românca a avut mare succes când a venit la prezentarea filmelor „Ash Is The Purest White” şi „Yomeddine”, defilând într-o rochie roşie.

Această apariție a fost de-a dreptul răvășitoare. Rochia roșie, cu trenă diafană, scurtă în față, creație a designerului italian Alberta Ferretti, i-a venit de minune. Catrinel a accesorizat rochia cu un set de bijuterii Chopard, format dintr-un inel şi colier cu diamante şi smarald.

https://www.instagram.com/p/BikFb7rgRKX/?hl=ro&taken-by=catrinelmarlon

Chiar și când se plimbă pe La Croisette, Catrinel dă dovadă de o eleganță năucitoare. De această dată, a optat pentru o rochie neagră, din dantelă, care-i punea în evidență trupul bine tonifiat. Rochia, creație a aceluiași designer Italian Alberta Ferretti, a fost purtată la petrecerea organizată de brandul Chopard.

https://www.instagram.com/p/Bio3lftgaUj/?hl=ro&taken-by=catrinelmarlon

Ținuta de mai jos a adus-o pe Catrinel Menghia din nou în centrul atenției, la petrecerea Dior.

https://www.instagram.com/p/BiuNv7OA_01/?hl=ro&taken-by=catrinelmarlon

Negru o prinde de minune. Românca știe să poarte cu aceeași eleganță cu care poartă rochiile și un costum simplu.

https://www.instagram.com/p/BiwQnrZA-1T/?hl=ro&taken-by=catrinelmarlon

Și creațiile desginerilor români își găsesc loc în garderoba lui Catrinel. Micul dejun l-a luat îmbrăcată într-o ținută care poartă semnătura Andrei Andreescu.

https://www.instagram.com/p/Bi36DdMFeLE/?hl=ro&taken-by=andraandreescu.ro

În vârstă de 32 de ani, Catrinel Menghia e unul dintre cele mai titrate top modele ale momentului în lume. De altfel, ea este prezentă la festival ca ambasador al brandului de bijuterii Chopard.

Catrinel Marlon a fost aleasă de Caroline Scheufele, proprietara Maison Chopard, principalul sponsor al Festivalului de Film de la Cannes, pentru a fi imaginea noii campanii a brandului. În cadrul proiectului, fotomodelul şi actriţa româncă prezintă o poveste a cinematografiei exprimată în şase episoade regizate de Alexis Weller, promovată pe reţelele de socializare. Casa Chopard este creatoarea trofeului Palme d’Or, distincţia prestigioasă oferită în cadrul festivalului de film de la Cannes.

sursa: Instagram

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 29 iunie!

realitatea

Tily Niculae a născut un băiețel de ziua soțului ei și la 10 ani de la cununie!

Tabu Tabu

Puterea și opoziția au votat să transforme o parte dintre români (inclusiv copiii) în sclavi

Dora Constantinovici

Trend Alert: Accesorii cu buburuze

realitatea

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Barbie are pantofi Louboutin

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu