Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Îndrăgita actriță româncă ce anul trecut a fost în România pentru promovarea peliculei “La Gomera”, în care a jucat, și-a luat în serios statutul de persoană publică. Catrinel Menghia Marlon a publicat pe rețelele de socializare un mesaj important cu sfaturi pentru cei care o urmaresc. Actrița care se află de ani de zile în Italia, unde are o carieră impresionantă, a publicat un mesaj important pe rețelele de socializare, pentru a preveni CoronaVirus.

„Pentru prietenii mei virtuali … #Coronavirus. Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția și este posibil că o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă 😔. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie! oprește-te puțîn și privește în jur Rămâi acasă‼️Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare . Cel mai trist e să vedem tineri fără responsabilitate socială. Ps. Am prieteni care s-au îmbolnăvit , este teribil , nu subestimați preventiunile”, a scris Catrinel pe profilul sau de instagram.

Anul trecut actrița a fost în România pentru a promova filmul “LaGomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Momentan actrița are un alt proiect care se face în Franța, însă filmările s-au sistat pentru moment. tru a preveni CoronaVirus care face ravagii peste tot în lume.

ARTICOLE SIMILARE

Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India

Tabu Tabu

Olimpia Melinte cadouri speciale de ziua ei

Tabu Tabu

5 motive pentru care călătoria solo este bună pentru relația ta

Andreea Damian

Twitter este un “loc toxic” pentru femei potrivit raportului Amnesty International

realitatea

Stormy Daniels, actriţa care ar fi avut o aventură cu Trump îl dă în judecată pe preşedinte

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu