Tabu
Image default
PEOPLE

Catrinel Sandu a sărbătorit un an de la nuntă

Toată lumea știe că fosta dansatoare “bebelușă” la un show de televiziune a trecut printr-o adevărată telenovelă după ce fostul soț tenismen a părăsit-o pentru o altă femeie, care a și sunat-o să-i spună că este amanta lui. Iată că a trecut peste poveste dar și un an de la nunta cu noul ei soț iar mama lui Catrinel a marcat momentul printr-un mesaj interesant pe pagina de socialziare.
Catrinel Sandu și Steve au făcut un an de la nunta de vis din America. Mama vedetei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare ca să marcheze evenimentul, la fel ca și fiica ei, ambele publicând și fotografii de atunci de la nuntă.

nunta catrinel sandu“Azi se împlinește un an de zile 11.11.2019, de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în povești, într-un decor de vis, o nuntă că în povești care a ținut trei zile și trei nopți. La mulți ani dragii mei copiii, să fiți sănătoși, fericiți și mereu îndrăgostiți așa cum sunteți împreună. Vă iubesc și mulțumesc în fiecare zi bunului Dumnezeu, că există în viața mea… a fost un vis… o spun toți oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut și un absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer și a fost lîngă noi mereu și s-a bucurat văzând fericirea voastră”, a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel, pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară

Andreea Damian

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Motivul pentru care Lili Sandu s-a externat după 10 zile de spitalizare

Tabu Tabu

Roxana Vancea vrea să devină mamă după ce s-a căsătorit! Ce o opreşte?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu