Tabu
Image default
PEOPLE

Catrinel Sandu a sărbătorit un an de la nuntă

Toată lumea știe că fosta dansatoare “bebelușă” la un show de televiziune a trecut printr-o adevărată telenovelă după ce fostul soț tenismen a părăsit-o pentru o altă femeie, care a și sunat-o să-i spună că este amanta lui. Iată că a trecut peste poveste dar și un an de la nunta cu noul ei soț iar mama lui Catrinel a marcat momentul printr-un mesaj interesant pe pagina de socialziare.
Catrinel Sandu și Steve au făcut un an de la nunta de vis din America. Mama vedetei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare ca să marcheze evenimentul, la fel ca și fiica ei, ambele publicând și fotografii de atunci de la nuntă.

nunta catrinel sandu“Azi se împlinește un an de zile 11.11.2019, de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în povești, într-un decor de vis, o nuntă că în povești care a ținut trei zile și trei nopți. La mulți ani dragii mei copiii, să fiți sănătoși, fericiți și mereu îndrăgostiți așa cum sunteți împreună. Vă iubesc și mulțumesc în fiecare zi bunului Dumnezeu, că există în viața mea… a fost un vis… o spun toți oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut și un absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer și a fost lîngă noi mereu și s-a bucurat văzând fericirea voastră”, a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel, pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea și Adi Sînă aniversare în grădină pentru fiul Noah

Tabu Tabu

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Andreea Damian

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

realitatea

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Andreea Damian

Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu