Tabu
Image default
lifestyle

Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

La 36 de ani, aflata în luna a cincea de sarcină, Catrinel Sandu arată foarte bine şi nu se sfieşte să se lase imortalizată în costum de baie, mândră de faptul că a luat doar cinci kilograme.

„Nu a fost o sarcină programată, ci o surpriză. Înainte, aveam 50 de kilograme, acum am 55. Mănânc orice poftesc, dar nu fac excese. Dimineaţa mănânc întotdeauna cereale cu lapte, la prânz savurez o salată cu un sendviş consistent, cu avocado, iar seara peşte, vită sau pui la grătar. Niciodată nu consum carne de porc. Între mese mănânc măr galben sau struguri. Dar dacă îmi este poftă, mănânc şi pizza sau paste, în cursul zilei. Oricum, înot foarte mult în această perioadă, că alt sport nu prea mai pot face acum. Dar înot cu fetiţa mea, Sara”, a declarat, pentru Click, Catrinel Sandu.
Vedeta va naşte prin cezariană, la fel cum a născut şi prima oară, la o clinică privată din Florida, acolo unde locuieşte cu soţul şi fiica ei. Iar în primăvară va reveni în România, pentru botezul celei de-a doua fetiţe.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 criminali în serie

realitatea

Două secrete despre ferestrele din plastic extrem de utile pe timpul iernii

Andreea Damian

Plaza România dă startul reducerilor de vară

Lady GaGa s-a măritat! – FOTO

realitatea

Târg cu tâlc pe 11 aprilie

realitatea

Expo “For your eyes only” sau cum s-a născut James Bond

realitatea

Scrie un comentariu