Home > Lifestyle > Stiri > Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

La 36 de ani, aflata în luna a cincea de sarcină, Catrinel Sandu arată foarte bine şi nu se sfieşte să se lase imortalizată în costum de baie, mândră de faptul că a luat doar cinci kilograme.

„Nu a fost o sarcină programată, ci o surpriză. Înainte, aveam 50 de kilograme, acum am 55. Mănânc orice poftesc, dar nu fac excese. Dimineaţa mănânc întotdeauna cereale cu lapte, la prânz savurez o salată cu un sendviş consistent, cu avocado, iar seara peşte, vită sau pui la grătar. Niciodată nu consum carne de porc. Între mese mănânc măr galben sau struguri. Dar dacă îmi este poftă, mănânc şi pizza sau paste, în cursul zilei. Oricum, înot foarte mult în această perioadă, că alt sport nu prea mai pot face acum. Dar înot cu fetiţa mea, Sara”, a declarat, pentru Click, Catrinel Sandu.
Vedeta va naşte prin cezariană, la fel cum a născut şi prima oară, la o clinică privată din Florida, acolo unde locuieşte cu soţul şi fiica ei. Iar în primăvară va reveni în România, pentru botezul celei de-a doua fetiţe.

Articole asemanatoare
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată
ENIKO, sotia lui SERBAN GEORGESCU, e gravida din nou! FOTO!
E gravida! Fosta sotie a unui mare sportiv roman arunca bomba

Loading...

Comenteaza acest articol

Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

by   1 min
0