Home > beauty > Caudalie Premier Cru, creme de la creme

Caudalie Premier Cru, creme de la creme

 Sună ca o poveste gourmet, dar este vorba despre frumusețe. Despre creme anti-age-ing și despre o poveste de familie tres French. Lansată în România în noiembrie 2009 de către Centrofarm, Caudalie este o marcă de produse de înfrumusețare creată în Franța, în urmă cu 16 ani, de către cuplul Mathilde și Bertrand Thomas, pe podgoria familiei – Château Smith Haut Lafitte, lângă Bordeaux.

În România, Caudalie a fost așteptată cu nerăbdare, datorită bunului renume pe care îl au tratamentele de îngrijire și înfrumusețare a pielii bazate pe substanțele extrase din coaja și sâmburii strugurilor. Luându-și numele după clasificarea celor mai bune vinuri din regiunea Bordeaux, clasificare ce a fost concepută pentru Expoziția Mondială ce a avut loc la Paris în anul 1855, crema Premier Cru a fost creată având drept obiectiv nu numai cele trei valori Caudalie – eficiență, naturalețe și eleganță, dar și respectând toate normele unei creme naturale: conține 0% parabeni, phenoxyethanoli, sulfați, coloranți și ingrediente animale. Intră pe www.centrofarm.ro și www.benessere.ro pentru mai mult info.


1 Response

  1. Jennelyn

    Going to the doctor was barpobly the best thing that I did for my skin. I had spent well over $100 on drugstore products none of them worked. I even tried using natural products. My doctor prescribed me stievamycin (0.025% tretinoin 4% erythromycin). I have been using it for 5 weeks and I am very pleased w/ the results. I did not have an initial breakout like some ppl claim they have. I still have a few closed comedones but those are slowly going away. Btw your skin looks amazing!

Comenteaza acest articol

Caudalie Premier Cru, creme de la creme

by realitatea   1 min
1