Home > beauty > Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

Afla secretul de la Alina Brailescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist si trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY.

In 12 saptamani de cursuri after work vei descoperi ca ti se potriveste orice tip de machiaj. Pas cu pas specialisti din domeniul frumusetii iti vor oferi secretele unor machiaje perfecte potrivite fizionomiei tale, in plus vei invata cum sa subliniezi si frumusetea altor persoane.

ABA MAKE-UP ACADEMY este un program educational, dezvoltat in urma cu patru ani, prin care se doreste educarea si initierea femeilor in arta construirii unor machiaje corecte si de efect. Incurajata de clientele sale, Alina Brailescu, make-up artist cu o experienta de peste 14 ani in machiaj, a infiintat scoala de machiaj.

“De la make-up artist la trainer, nu a fost decat un pas. Le multumesc clientelor mele ca m-au “impins” sa fac acest pas. Dupa patru ani sunt multumita de evolutia scolii, iar acum culeg roadele muncii. Foste cursante ale scolii sunt make-up artisti in televiziune, au proiecte cinematografice sau chiar editoriale in revista.” spune Alina.

In 2012 a inceput cu doua module de curs after work:

Modulul Incepatori

Te initiaza si iti dezvolta abilitatile in machiajul de beauty. De la alegerea si aplicarea fondului de ten,  tehnici de corectie si contouring ale fetei, corectia si machiajul ochilor in functie de forma si culoarea lor, la machiaje de zi, seara si speciale, toate le vei invata in cadrul acestui modul. Este un ghid complet de frumusete.

cauti-machiajul-care-sa-iti-evidentieze-frumusetea2Modulul Avansati

Te poarta prin decadele anilor in machiaj, machiajul de teatru si film, fashion & foto, bridal make-up sau efecte speciale. Este modulul in care iti aprofundezi cunostintele si te initiezi in tainele machiajului profesional. Finalul cursului este marcat de sustinerea unui examen in urma caruia obtii diploma acreditata.

Modulul Master

Dupa doi ani a dezvoltat module de curs intensive. Cel mai popular dintre ele este Modulul Master, un curs ce cuprinde atat machiajul de beauty cat si machiajul pentru teatru si film, efecte speciale, airbrush make-up etc. In doar 14 zile devii make-up artist cu diploma acreditata, in urma acestui modul.

Ce beneficii ai daca urmezi acest program? O programa bine structurata, suport de curs in format electronic, trainer cu experienta in beauty, fashion si cinematografie, produse cosmetice si de ingrijire a fetei asigurate pe tot parcursul cursului, pensule, sustinere atat pe perioada cursurilor cat si dupa terminarea lor, implicarea in proiectele scolii, posibilitatea de angajare si multe altele.

Daca iti doresti sa inveti sa te machiezi sau iti doresti sa devii make-up artist, inscrie-te la cea de-a IX-a editie a cursurilor de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY. Te poti inscrie pana pe 30 octombrie cand vor incepe alte grupe.  Gasesti mai multe detalii pe www.abacademy.ro sau la 0726 969 172.

Articole asemanatoare
Scoala ABA MAKE-UP ACADEMY te asteapta la cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati!
7 trucuri pe care le poti face cu un corector
Afla care sunt tendintele in make-up primavara/vara 2016
Invata sa realizezi un machiaj corector in functie de forma fetei!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

by realitatea   1 min
0