Home > Lifestyle > Ce a facut Dana, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, in urma cu putin timp

Ce a facut Dana, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, in urma cu putin timp

Click! a aflat că Dana nu cedează uşor şi are planuri mari legate de averea soţului decedat. Astfel, zilele trecute, tatăl Danei Nicolaescu ar fi fost în localitatea 2 Mai, unde regizorul avea o casă de vacanţă, pentru a o vinde.

În urmă cu puţin timp, pe faţada casei în care a trăit Sergiu Nicolaescu, soţia sa a montat o placă comemorativă, pe care este inscripţionat următorul text: „Aici a locuit şi creat regizorul Sergiu Nicolaescu (1930-2013)”.

Nicolaescu a murit la 3 ianuarie 2013. Maestrul şi-a trăit ultimele clipe de viaţă la Spitalul Elias , unde fusese internat din 26 decembrie 2012 şi fusese operat de peritonită. Din păcate, complicaţiile cardiace şi pulmonare severe nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat. Regizorul a fost incinerat la crematoriu, la data de 5 ianuarie 2013, soţia sa susţinând că aceasta a fost dorinţa lui, deşi în testamentul lăsat de Nicolaescu scria că doreşte să fie înmormântat după datinile creştineşti.

Articole asemanatoare
Doi ani de doliu pentru SERGIU NICOLAESCU: Dana, galerie FOTO: Cine e sotia cu 47 de ani mai tanara a lui Sergiu Nicolaescu? DETALII despre MOSTENIRE
Vaduva lui SERGIU NICOLAESCU vesela din nou! E indragostita? Galerie FOTO
DANA in vila lui SERGIU NICOLAESCU de la mare
Dana Nicolaescu vrea să închirieze vila de la 2 Mai?

Comenteaza acest articol

Ce a facut Dana, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, in urma cu putin timp

by   1 min
0