Home > Agenda > stiri > Ce a facut VANTU in prima zi de libertate

Ce a facut VANTU in prima zi de libertate

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat ieri din Penitenciarul Jilava, unde a stat în  ultimul an, pentru că l-a şantajat şi ameninţat cu moartea pe Sebastian Ghiţă.  De la puşcărie, “tătucul FNI” a fost escortat de gărzile sale de corp până la  luxosul domeniu al acestuia din localitatea ilfoveană Corbeanca.

După verificările de rutină, Vîntu a ieşit pe poarta puşcăriei în scaunul cu  rotile, după aproape un an petrecut în spatele gratiilor. Extrem de reţinut în  declaraţii, “tătucul FNI” nu a spus decât că în prima zi de libertate va merge  acasă, unde va face o baie.

Însoţit de nu mai puţin de şapte gărzi de corp, Vîntu s-a dus glonţ către  domeniul său de la Corbeanca, Ilfov. Acolo, conform unor surse, magnatul a  profitat de confortul proprietăţii sale şi s-a relaxat făcând o baie în jacuzzi  şi s-a delectat cu un trabuc fin, aşa cum îi e obiceiul.

Riscă să fie reîncarcerat

Deşi ieri a fost eliberat, Sorin Ovidiu Vîntu ar putea reveni la puşcărie,  dacă decizia de condamnare a sa la doi ani de închisoare cu executare, primită  pentru că l-a susţinut cu bani pe fugarul Nicolae Popa, considerat vinovat  pentru prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, va rămâne definitivă. Din  fericire pentru omul de afaceri, procesul se află încă pe rolul Curţii de Apel  Bucureşti

Mai mult: Vîntu s-a relaxat cu o baie în jacuzzi şi cu un trabuc fin – Ştiri interne | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Ce a facut VANTU in prima zi de libertate

by   1 min
0