Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce a ucis-o, de fapt, pe Cristina Țopescu. Autopsia, finalizată la un an de la decesul ei

A trecut un an de la decesul jurnalistei Cristina Țopescu iar legiștii au finalizat, în sfârșit, raportul în cazul morții sale. Documentele vor ajunge, o dată cu dosarul de expertiză medico-legală, la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ce a ucis-o de fapt pe Cristina? Totul ține, se pare, de o afecțiune cardiacă pe care legiștii o luaseră în calcul, chiar după autopsia cadavrului, ca principală ipoteză morții ziaristei.

„Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, au dezvăuit surse medico-legale pentru evz.ro.

Cristina Țopescu a fost descoperită fără suflare în locuința sa din Otopeni, județul Ilfov, în ziua de 12 ianuarie a anului 2020. Examinarea exterioară a cadavrului i-a făcut pe legiștii ilfoveni să estimeze că decesul vedetei de televiziune s-a produs cu aproximativ 15 zile înainte de acel moment.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 arome bizare de inghetata

realitatea

Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

realitatea

„Pe aripile vântului” revine la HBO Max

Andreea Damian

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Urbanizarea și efectele asupra mediului: peste 500 de specii de plante au dispărut în ultimii 250 de ani

Andreea Damian

Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu