Tabu
PEOPLE Slider

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly, vedeta serialului Lost, nici nu vrea să audă de izolare, carantină sau protecţie în plină pandemie. Deși locuieşte cu tatăl ei, care suferă de leucemie în ultimul stadiu şi este extrem de vulnerabil în faţa noului coronavirus.

Actrița în vârstă de 40 de ani a hotărât că nu este nevoie să stea acasă, pentru a se proteja pe ea și pe cei dragi de virus. Ba mai mult, s-a lăudat și pe Instagram de isprava sa. Ea a postat o fotografie cu o cană de ceai și următoarea descriere: „Tocmai mi-am lăsat copiii la tabăra de gimnastică. S-au spălat pe mâini înainte să intre. Se joacă și râd”.

Urmăritorii ei i-au atras atenția cu privire la comportamentul iresponsabil. „Oh, asta este dezamăgitor”, a spus cineva. „Distanțarea socială este singura cale de a-i proteja pe cei vulnerabili.” „Nu îți poți asuma alegerea vieții sau a morții pentru alții. Să-ți lași copiii să socializeze acum este o iresponsabilitate socială”, i-a scris altcineva.

Evangeline Lilly le-a răspuns ferm: „Ne aflăm într-o zonă care seamănă prea mult cu legea marțială pentru comfortul meu, totul pentru o gripă respiratorie. Este bizar… Haideți să fim vigilenți acum. Și buni. Atenți și demni – ținând sub supraveghere liderii noștri, asigurându-ne că nu abuzează de acest moment pentru a fura mai multă libertate și a prelua mai multă putere”.

O altă explicație dată de actriță urmăritorilor ei a fost:  „Am doi copii. Unii oameni pun mai multă valoare pe viețile lor decât pe libertățile lor, unii oameni pun mai multă valoare pe libertățile lor decât pe viețile lor. Toți ne facem alegerile”.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt, bărbatul cameleon: seamănă perfect cu toate iubitele pe care le-a avut

Andreea Damian

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut

Tabu Tabu

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow vinde pe Internet suplimente periculoase pentru gravide

Andreea Damian

Ce au in comun preotii si psihologii?

realitatea

Cine e Tammie Jo Shults, femeia care a evitat o catastrofă aviatică

Andreea Damian

Scrie un comentariu