Home > Slider > Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly, vedeta serialului Lost, nici nu vrea să audă de izolare, carantină sau protecţie în plină pandemie. Deși locuieşte cu tatăl ei, care suferă de leucemie în ultimul stadiu şi este extrem de vulnerabil în faţa noului coronavirus.

Actrița în vârstă de 40 de ani a hotărât că nu este nevoie să stea acasă, pentru a se proteja pe ea și pe cei dragi de virus. Ba mai mult, s-a lăudat și pe Instagram de isprava sa. Ea a postat o fotografie cu o cană de ceai și următoarea descriere: „Tocmai mi-am lăsat copiii la tabăra de gimnastică. S-au spălat pe mâini înainte să intre. Se joacă și râd”.

Urmăritorii ei i-au atras atenția cu privire la comportamentul iresponsabil. „Oh, asta este dezamăgitor”, a spus cineva. „Distanțarea socială este singura cale de a-i proteja pe cei vulnerabili.” „Nu îți poți asuma alegerea vieții sau a morții pentru alții. Să-ți lași copiii să socializeze acum este o iresponsabilitate socială”, i-a scris altcineva.

Evangeline Lilly le-a răspuns ferm: „Ne aflăm într-o zonă care seamănă prea mult cu legea marțială pentru comfortul meu, totul pentru o gripă respiratorie. Este bizar… Haideți să fim vigilenți acum. Și buni. Atenți și demni – ținând sub supraveghere liderii noștri, asigurându-ne că nu abuzează de acest moment pentru a fura mai multă libertate și a prelua mai multă putere”.

O altă explicație dată de actriță urmăritorilor ei a fost:  „Am doi copii. Unii oameni pun mai multă valoare pe viețile lor decât pe libertățile lor, unii oameni pun mai multă valoare pe libertățile lor decât pe viețile lor. Toți ne facem alegerile”.

Articole asemanatoare
toaleta
Ce se poate întâmpla dacă tragi apa fără să lași jos capacul de la toaletă
coronavirus
Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19
coronavirus
Ce organe sunt atacate de coronavirus
atingerea feței
De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Comenteaza acest articol

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

by Andreea Damian   1 min
0