Tabu
BEAUTY

Ce alimente te scapă de arsurile solare

Arsurile solare sunt unul dintre cele mai neplăcute lucruri, mai ales după expunerea îndelungată la soare. Carmen Brumă dezvăluie alimentele care te ajută să previi apariția acestora.

Pe lângă crema de protecție solară, care trebuie folosită în fiecare zi, arsurile solare pot fi evitate și datorită unor nutrienți. Carmen Brumă a dezvăluit ingredientele care nu trebuie să îți lipsească vara. În plus, există și anumite alimente benefice pentru momentele în care pielea ta este expusă la soare.

Asataxina este un antioxidant sintetizat împotriva radiațiilor solare, iar acesta acționează ca un filtru solar, care protejează pielea de interior. Însă, asta nu înseamnă că nu mai trebuie să folosești SPF. Totuși, antioxidantul este găsit în somon, creveți sau fructe de mare.

„Coenzima Q10, care stimulează înmulțirea fibroblastelor, celulele din piele responsabile cu secreția de colagen și elastină și care, de asemenea, asigură protecție împotriva razelor UV. O găsim în carne de vită, în sardine, macrou, în hering, nuci, semințe, broccoli sau tofu”, a spus Carmen Brumă pe social media.

Cu toate că pielea bronzată este extrem de dorită în sezonul cald, specialiștii atrag atenția asupra faptului că asta nu reprezintă o stare de sănătate bună. Arsurile solare vin la pachet cu anumite pericole.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Nail trend | Manichiura cu foiță de aur de 24k are un preț pe măsură

Andreea Damian

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Culoare de star

realitatea

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

Zece tendințe de frumusețe coreeană de încercat în 2021

Andreea Damian

L-™Erbolario sau cosmetica naturistă la tine acasă

realitatea

Scrie un comentariu