Tabu
PEOPLE Slider

Ce aniversare a avut în familie Șerban Copoț

serban-copot

Unul dintre cei mai îndrăgiți foști soliști de la Animal X are zilele acestea o familie fericită și o carieră specială în televiziune. Este vorba de Șerban Copoț care este căsătorit, are doi băieței și un al treilea copil e pe drum, căci soția sa este din nou însărcinată.
În acest weekend familia lui Șerban Copot a avut motiv de sărbătoare căci fiul lui cel mare, Tedi a împlinit 9 anișori. Împreună cu fratele lui mai mic și cu părinții lui au petrecut cu tort și sucuri, o mini petrecere acasă la ei.

serban copot aniversareVedeta familiei a publicat un mesaj emoționant și înduioșător pe paginile lui de socializare. Solistul care face mai nou televiziune și a participat și la un relaity-show celebru este un tătic fericit și a publicat o imagine cu familia lui și următorul text. “9 ANI!!!! Pfui, cum trece timpul… Tedi, alias Marele T, aka Îmblânzitorul de Dinozauri, a împlinit astăzi 9 ani. Te iubim mult puiule, și îți mulțumim din suflet că ne-ai învățat să fim părinți. Eşti un copil cu un suflet de aur și sper că viața să nu te schimbe niciodată. Îmi pare rău că am fost nevoiți să te serbăm în condiții de pandemie, dar o să vină şi vremuri mai bune”, a scris bărbatul pe pagina lui de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Lana Del Rey se alătură echipei Jared Leto și Courtney Love pentru campania Gucci Guilty

realitatea

Prințesa Diana, un fashion icon în noul sezon al serialului „The Crown”

Ciocîrlan

10 trucuri naturale pentru albirea pielii de pe coate și genunchi

Andreea Damian

Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă

Andreea Damian

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu