Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce aniversare a avut în familie Șerban Copoț

Unul dintre cei mai îndrăgiți foști soliști de la Animal X are zilele acestea o familie fericită și o carieră specială în televiziune. Este vorba de Șerban Copoț care este căsătorit, are doi băieței și un al treilea copil e pe drum, căci soția sa este din nou însărcinată.
În acest weekend familia lui Șerban Copot a avut motiv de sărbătoare căci fiul lui cel mare, Tedi a împlinit 9 anișori. Împreună cu fratele lui mai mic și cu părinții lui au petrecut cu tort și sucuri, o mini petrecere acasă la ei.

serban copot aniversareVedeta familiei a publicat un mesaj emoționant și înduioșător pe paginile lui de socializare. Solistul care face mai nou televiziune și a participat și la un relaity-show celebru este un tătic fericit și a publicat o imagine cu familia lui și următorul text. “9 ANI!!!! Pfui, cum trece timpul… Tedi, alias Marele T, aka Îmblânzitorul de Dinozauri, a împlinit astăzi 9 ani. Te iubim mult puiule, și îți mulțumim din suflet că ne-ai învățat să fim părinți. Eşti un copil cu un suflet de aur și sper că viața să nu te schimbe niciodată. Îmi pare rău că am fost nevoiți să te serbăm în condiții de pandemie, dar o să vină şi vremuri mai bune”, a scris bărbatul pe pagina lui de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Primul film al lui Roman Polanski după “Me Too” se numește “J’accuse” și e despre un bărbat care vrea să-și apere numele

realitatea

Cum arată iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul în limbajul mimico-gestual

Tabu Tabu

Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei

Andreea Damian

Jumătate din plajele lumii dispar! Avertismentul specialiștilor

Andreea Damian

Barack Obama a făcut un top al filmelor și serialelor lui preferate în 2019

realitatea

De ce să urmărim „Politicianul” pe Netflix și ce ar trebui să învățăm din el în prag de alegeri

Andreea Damian

Scrie un comentariu