Tabu
PEOPLE Slider

Ce aniversare a avut parte Vârciu în familie

liviu varciu si anda calin

Prezentatorul de televiziune, actorul și cântărețul a devenit anul acesta tată pentru a treia oară. Liviu Vârciu a devenit, după trei încercări, tată de băiat, însă acesta mai are două fete din două relații diferite. Iar zilele acestea bărbatul și-a aniversat fiica mijlocie.
Pentru cei care nu știu, Liviu Vârciu are o fiică mai mare care a împlinit 18 ani în pandemie, și am și scris la vremea respectivă despre acest eveniment. Între timp a devnit și tată de băiat, iar zilele acestea și-a serbat fiica cea mijlocie.

aniversrae pentru fiica lui liviu varciu si a andei calinPuștoaica a împlinit frumoasa vârstă de 3 anișori și a avut parte de o super petrecere în familie și alături de cei mai buni prieteni, după noile reguli din pandemie. Anastasia a fost sărbătorită de părinții ei Liviu Vârciu și Anda Călin care i-au făcut o petrecere că unei prințese. Probabil că micuța, care este lumina ochilor lui Liviu Vârciu a primit nenumărate cadouri iar spre finalul evenimentului monden a avut parte de un super tort cu mai multe etaje și l-au tăiat împreună. Sursele noastre spun că deși este încântat de fiul sau, Liviu își petrece mult timp cu fiica să pe care nu o scapă din ochi și o iubește foarte multe. Și nu de puține ori a postat cu ea insta storyuri cu ea pe pagina lui de instagram.

ARTICOLE SIMILARE

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Fotografiile pe care nu le-am facut – Cristiana Apostol

realitatea

Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

Andreea Damian

Actorul sud-coreean Lee Min Ho își încheie serviciul militar și revine pe micul ecran

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 11 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu