Tabu
Image default
PEOPLE

Ce aniversare specială a avut loc în familia Adelinei Pestrițu

În plină pandemie fermectoarea fostă prezentatoare de televiziune a avut parte de o super aniversare în familie. Pentru că Adelina Ioana Pestrițu și-a sărbătorit cel mai bun prieten patruped, pe cătelusul Nobby, pe care îl are de foarte multă vreme.
Zilele trecute fermecătoarea vedetă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta sună cam așa “ce prietenie frumoasă. 10 ani de iubire sinceră și necondiționată” și acest mesaj îi era adresat lui Nobby, cățelușa ei pe care o iubește ca pe ochii din cap.

adelina si catelul nobby
adelina si catelul nobby

Cei doi au făcut multe fotografii împreună și de-a lungul anilor au apărut în multe ipostaze. Iar vedeta l-a luat de multe ori cu ea la interviri, evenimente mondene sau în vacanțe, fiind un răsfățat al sorții. În plus, tot ea a mai publicat și o imagine cu simpaticul cățeluș alături de ea. Și tot Adelina a mai publicat și un mesaj legat de timpurile în care trăim. “Societatea te învață cum să trăiești sub presiune. Să oferi întotdeauna mai mult decât poți, să nu greșești niciodată, să fii “perfect” și pe placul tuturor. Un robot setat după indicațiile altora. Când de fapt drumul nostru prin viață este despre acceptare, evoluție, șansa de a învața din propriile noastre greșeli. Fiecare om are voie la partea lui de cunoaștere și acces la încercările lui. Oamenii sunt diferiți și asta ne face să fim frumoși în felul nostru. Nu trebuie să fim frumoși și în comparație cu alții. E suficient și greu să fii un om bun și frumos, să-ti înțelegi imperfecțiunile și să accepți că e loc sub soare pentru noi toți”, a mai scris vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

Andreea Damian

Fergie a fost desemnată femeia anului

realitatea

Meghan Markle, viaţă grea la palat: se simte stresată și frustrată

Andreea Damian

Alexandru Lulescu se pregătește de botez! Cum arată familia actorului

Tabu Tabu

Ce categorie de bărbați o irită la culme pe Dana Budeanu

Andreea Damian

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

realitatea

Scrie un comentariu