Home > Vedete > Ce aniversare va avea loc în curând în familia Lavinia Pârva – Ștefan Bănică

Ce aniversare va avea loc în curând în familia Lavinia Pârva – Ștefan Bănică

lavinia parva si stefan banica

În urmă cu un an, în perioada aceasta, Lavinia Pârva Bănică îl aducea pe lume pe fiul ei și al lui Ștefan Bănică, Alexandru. Cei doi au anunțat mai târziu evenimentul, așa cum au făcut și cu căsătoria lor care nu a avut loc în țară noastră, ci în Bulgaria.
Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu indragitul artist. Lavinia a născut la o clinică privată si a fost asistată la naștere de Doru Herghelegiu, medicul care a făcut parte din echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan. Actorul, cantaretul si prezentatorul de televiziune si-a botezat fiul cel mic Alexandru, ca un tribut adus regretatălui său frate, care a pierit într-un accident de mașină în urmă cu 19 ani.

stefan banica si lavinia

stefan banica si lavinia

Toată lumea a crezut că Lavinia a născut în 16 mai, însă se pare că ea se externa la ora la care soțul său își striga bucuria pe rețelele sociale, deci, aceasta ar fi trecut prin mult așteptata naștere în urmă cu cateva zile. La vremea respectiva lucrurile au mers bine iar vedeta a scris un mesaj cuprinzător pe contul ei de Instagram, în care i-a mulțumit “îngerului mămicilor”, așa cum l-a numit ea pe medicul Herghelegiu, care le-a ajutat si pe Andreea Balan, Anca Serea sau Valentina Pelinel.

stefan banica si alexandru

stefan banica si alexandru

“El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aș duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Mulțumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Bănică”, a scris atunci solista în semn de apreciere pentru doctor.

Articole asemanatoare
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică
lavinia si stefan banica
Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an
Stefan-Banica
Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Comenteaza acest articol

Ce aniversare va avea loc în curând în familia Lavinia Pârva – Ștefan Bănică

by Tabu Tabu   1 min
0