Tabu
Image default
PEOPLE

Ce aniversează zilele acestea Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori de la noi au plecat cu copiii în Grecia, în vacanță. Însă de acolo Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate ne informează pe rețelele de socializare că au parte de o aniversare. Cei doi fac șase ani de când sunt împreună și încă se iubesc dar și înțeleg.

catalina grama jojo si paul ipate
catalina grama jojo si paul ipate

“Când l-am întâlnit pe Paul Ipate nu îmi imaginăm că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi. Nu credeam că poți rade la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transformă în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii. Pe 13 iulie împlinim 6 ani împreună. Aseară am sărbătorit alături de copii și de noii noștri prieteni @tothioana și @zolitoth.ro într-un cadru de vis, aici în Skiathos. Nu mi-am imaginat că vom împlini 6 ani împreună într-un cadru magic. I-am rugat pe copii să ne

paul ipate si catalina grama jojo
paul ipate si catalina grama jojo

 

fotografieze ca să ne amintim peste ani de noi, acum: încă tineri, fericiți, în paradis, în formulă completă. Prima poză e făcută de Achim și apoi Zora a insistat să ne fotografieze și ea. Așa arătăm noi prin ochii copiilor noștri, într-o seară de vară, în port la Skiathos. Să ne fie mereu bine și frumos iubitul meu! La mulți ani!”, a povestit actrița Cătălina Grama Jojo pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea tabloului cu 15.000 de cristale Swarovski, primit de Adelina Pestrițu

Andreea Damian

Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits

Tabu Tabu

Jorge, petrecere specială pentru fiica de 18 ani! Ce cadou ar fi trebuit să primească tânăra

Tabu Tabu

Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Tabu Tabu

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu