Tabu
PEOPLE

Ce aniversează zilele acestea Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori de la noi au plecat cu copiii în Grecia, în vacanță. Însă de acolo Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate ne informează pe rețelele de socializare că au parte de o aniversare. Cei doi fac șase ani de când sunt împreună și încă se iubesc dar și înțeleg.

catalina grama jojo si paul ipate
catalina grama jojo si paul ipate

“Când l-am întâlnit pe Paul Ipate nu îmi imaginăm că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi. Nu credeam că poți rade la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transformă în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii. Pe 13 iulie împlinim 6 ani împreună. Aseară am sărbătorit alături de copii și de noii noștri prieteni @tothioana și @zolitoth.ro într-un cadru de vis, aici în Skiathos. Nu mi-am imaginat că vom împlini 6 ani împreună într-un cadru magic. I-am rugat pe copii să ne

paul ipate si catalina grama jojo
paul ipate si catalina grama jojo

 

fotografieze ca să ne amintim peste ani de noi, acum: încă tineri, fericiți, în paradis, în formulă completă. Prima poză e făcută de Achim și apoi Zora a insistat să ne fotografieze și ea. Așa arătăm noi prin ochii copiilor noștri, într-o seară de vară, în port la Skiathos. Să ne fie mereu bine și frumos iubitul meu! La mulți ani!”, a povestit actrița Cătălina Grama Jojo pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce accident a avut Cătălina “Jojo” Grama în copilărie

Tabu Tabu

Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!

Andreea Damian

Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur

Andreea Damian

Andreea Bănică a avut un șoc când și-a văzut fiica vopsită prima oară

Tabu Tabu

Loredana a scos de la naftalină amintirile din liceu

Tabu Tabu

Ce bine arată Catherine Zeta-Jones la 52 de ani! Actrița și-a dezvăluit abdomenul în sala de dans – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu