Home > Lifestyle > Stiri > Ce are in frigider BIANCA RUS si cum arata inainte sa se ingrase 30 de kilograme

Ce are in frigider BIANCA RUS si cum arata inainte sa se ingrase 30 de kilograme

Carnati, sunca, kaiser, crema de ciocolata, savarine si eclere.  Bianca Rus este extrem de nefericită din cauza kilogramelor în plus şi se plânge că nu are cum să slăbească deşi nu mănâncă nimic zile întregi. Se pare că totul a fost o minciună întrucât atunci când reporterul CANCAN TV a mers la ea acasă şi a vazut ce are în frigider bruneta, a rămas mască. Bianca avea în casă numai alimente care îngraşă extrem de tare printre care cremă de ciocolată, multe mezeluri, savarine şi eclere.

“De câte ori mă duc în magazin şi văd ardei gras Bianca îmi vine să mor. Îmi plac bananele, azi n-am mâncat nimic, acum voiam să gust un morcov. Îmi place şunca, tai cubuleţe şi pun în salată. Am avut musafiri şi de aceea am frigiderul plin, trebuia să le fac aperitive. Ciocolata asta nu este pentru mine, ci pentru prietenii mei cărora le plac clătitele. Prăjiturile sunt pentru voi, eu nu mai mănânc aşa ceva” a spus Bianca Rus la Cancan TV.

Articole asemanatoare
BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm
IREAL ce face aceasta tanara IN FIECARE ZI! “Iubitul ma striga Scroafa prin casa”
Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”
Presa americana: Angelina Jolie e ca un schelet din cauza unei boli grave

1 Response

  1. dorina

    prezentatoarea asta are super trasaturi frumoase totul este frumos cu exceptia 10 kg. si am auzit ca da jos kg. bravo ei va fi perfecta pacat ca este voce buna si este frumoasa tot ce are arata bine succes

Comenteaza acest articol

Ce are in frigider BIANCA RUS si cum arata inainte sa se ingrase 30 de kilograme

by   1 min
1