Tabu
Image default
lifestyle

Ce au făcut Luminița Anghel, Nico și Mihai Alexandru pentru prietenia lor

De cele mai multe ori în lumea muzicală nu există prietenii sincere, însă există și excepții. Este vorba de legătura de ani de zile dintre interpretele Luminița Anghel și Nicoleta Matei sau Nico, așa cum este cunoscută pe numele de scenă, dar și de compozitorul Mihai Alexandru
Prietenia dintre cele două artiste durează de ani de zile, iar compozitorul Mihai Alexandru s-a gândit să facă o melodie și să pună pe note prietenia strânsă dintre ele. Așa s-a născut “Prietenie”, o melodie pe care o interpretează cele două foarte bune prietene Luminița Anghel și Nico. Interopretele au fost foarte încântate de colaborare și au înregistrat piesa, așa că au mers pe la diverse emisiuni de televiziune pentru a o promova.

luminita-anghel-si-nico-prietenieCompozitorul a postat și el un mesaj pe pagina lui de socializare cu un link la piesă pentru a atrage atenția urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. „Dragii mei, vă prezint cu mare bucurie una dintre cele mai mari piese scrise vreodată de mine. Mai devreme, Luminița și Nico au lansat La Măruță această piesă, iar impresiile sunt nemaipomenite. Vă mulțumim pentru share!”, a scris Mihai Alexandru. Va invităm și noi să ascultați piesa în continuare care este o melodie de suflet care redă prietenia celor două interprete dar și cea dintre ele și compozitor.

ARTICOLE SIMILARE

Mickey Rourke în rol de gay

realitatea

“Sex and the City- continua pe marile ecrane

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Fergie, de la Black Eyed Peas, isi arata corpul in bikini

Diana Krall la Sala Palatului

realitatea

Hugh Jackman, la un pas de a-și pierde mâna

realitatea

Scrie un comentariu