Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce au primit concurenții de la Survivor de mâncare cât au stat în Republica Dominicană

Alex Delea a reușit să câștige 100.000 de euro la finalul competiției, după ce a depășit obstacole care mai de care mai provocatoare.

Invitat la podcastului lui Damian Drăghici, Alex Delea a dezvăluit dacă concurenții de la Survivor au mâncat doar orez în Republica Dominicană.

”Nu, mai sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, penntru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame.

În ultima lună, am vomitat. Aveam o masă plină de mâncare, iar psihicul meu știa că dacă nu mănânc acolo, nu mai mănânc. Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva… Făceam niște combinații de dulce cu ketchup, orice, era disperarea aia, că trebuie să mănânc!”, a povestit Alex Delea.

Alex Delea a făcut o mărturisire legată și de viața lui personală. A recunoscut că are foarte multe fane, dar că, cu toate acestea, nu a găsit-o pe aleasa lui. “Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”.

Întrebat de Dmian Drăghici dacă are de gând să se însoare și să facă copii, Alex Delea a răspuns: „Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine, mă, tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”.

ARTICOLE SIMILARE

Sportiva Gabriela Szabo și actrița Elvira Deatcu au coronavirus

Tabu Tabu

Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Andreea Damian

Gabriela Cristea a ajuns model! Cum a slăbit 20 de kilograme

Andreea Damian

Alt trend nou nouț care pretinde că mărește productivitatea și te face fericit – „postul de dopamină”

realitatea

Loredana și Delia colaborează din nou la 20 de ani de când au lucrat prima oară împreună

Tabu Tabu

Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere

Andreea Damian

Scrie un comentariu