Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce băieți mari are Britney Spears! Wow, ce transformare

Mariajul lui Britney Spears cu Kevin Federline s-a sfârșit foarte urât în 2007, pentru că artista a pierdut custodia celor doi băieți pe care i-a făcut cu fostul dansator.

Drepturile de custodie asupra copiiilor sunt de 70% și 30%, procentul mai mic revenindu-i lui Britney, conform The Sun. Surse apropiate spun că acesta aranjament de custodie a început din luna august a anului 2018. Se pare că problemele de sănătate mentală pe care le-a avut Britney i-au determinat pe judecători să ia această decizie.

Dar problemele vedetei sunt ca și rezolvate. Recent, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, Jamie Spears, după luni de proces. Cântăreața în vârstă de 39 de ani își va putea gestiona de azi înainte singură finanțele, dar va putea lua și propriile decizii legate de viața personală.

Cea supranumită „prințesa muzicii pop” în anii 2000 ar putea iată să-și repare imaginea și să convingă judecătorii că merită să obțină din nou 50% din custodie. Destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de milioane de fani, Britney ne oferă destul de rar detalii despre relația ei cu băieții săi, Sean, de 16 ani, și Jayden, de 15 ani.

Potrivit unui apropiat de-al cântăreței, îi vede rar. Recent, pe contul de socializare al unui prieten comun a apărut o imagine rară cu adolescenții. Sean are un look mai rebel, purtându-și părul creț. Jayden îi calcă pe urme, adoptând același stil.

În timp ce fiii lui Britney se distrează cu tatăl lor și prietenii acestuia, ea a postat un videoclip ciudat în care părea să glumească despre faptul că are un nou copil. Este vorba despre o păpușă, despre care susține că este prima sa fiică.

ARTICOLE SIMILARE

Vieţile Angelei Merkel şi Beyonce vor apărea în Poveşti de seară pentru fete rebele (2)

Dora Constantinovici

Bottega Veneta a renunțat la conturile de pe rețelele de socializare

Ciocîrlan

Inna a devenit personaj animat în noul ei videoclip

Tabu Tabu

Au descoperit cuplurile care trăiesc separat secretul unei relații fericite?

Andreea Damian

Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare

Andreea Damian

Șapte remedii care te protejează de viroze în această toamnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu