Home > What's hot > Ce bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, într-o ipostază sexy

Ce bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, într-o ipostază sexy

Fostul iubit al Corinei Dănilă, care este și tatăl fetiței sale, și-a înnebunit admiratoarele de pe Facebook cu o fotografie sexy.

Afaceristul Norris Măgeanu a postat pe contul lui o poză în care apare la bustul gol, dar dă de înțeles că este complet dezbrăcat.

“Vine o vreme în viața oricărui bărbat când trebuie să dea jos toate hainele. Cu alte cuvinte, decât să fii prins cu pantalonii-n vine, mai bine îi scoți singur – aforism de vară, cu poză explicit”, a scris fostul iubit al Corinei Dănilă.

Actrița și Norris Măgeanu s-au despărțit în 2009. Ei au împreună o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Rianna.

Articole asemanatoare
TRAGEDIA prin care trece CORINA DANILA
DRAMATIC! Actrita Corina Danila, data afara din casa
Sora lui Catrinel Menghia, topită după fostul iubit al Corinei Dănilă
DRAMA Corinei Danila! Banca i-a scos la vanzare vila!

2 Responses

  1. Andrei

    NU stiu ce hram poarta acest tip, dar amarata de Corina Danila…e cea mai stearsa si lipsita de personalitate “vedeta” din trustul Pro tv….am inteles ca era si pe lista cazurilor sociale dupa ce si-a pierdut locul de munca. Cand ii facea Imre curte, s=a crezut ea mai desteapta si a umblau dupa putulica asta da Norris.( si numele arata cat de reliable e)

  2. Alina

    Aroganta si destul de “tarancuta” asa, corp urat, fata de pansea, voce stridenta, una care era pe val si care a sarit pe masculul Norris. I-a trantit repede si un copil, ca de…era timpul(al ei doar), si uite asa au lungit zeama cativa anisori. Nu cred ca a fost vre-o mare iubire intre ei, de aceea s-a si ales/asternut praful atat de curand. Cu alte cuvinte: nu prea era el de nasul ei!

Comenteaza acest articol

Ce bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, într-o ipostază sexy

by   <1 min
2