Tabu
What's hot

Ce bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, într-o ipostază sexy

Fostul iubit al Corinei Dănilă, care este și tatăl fetiței sale, și-a înnebunit admiratoarele de pe Facebook cu o fotografie sexy.

Afaceristul Norris Măgeanu a postat pe contul lui o poză în care apare la bustul gol, dar dă de înțeles că este complet dezbrăcat.

“Vine o vreme în viața oricărui bărbat când trebuie să dea jos toate hainele. Cu alte cuvinte, decât să fii prins cu pantalonii-n vine, mai bine îi scoți singur – aforism de vară, cu poză explicit”, a scris fostul iubit al Corinei Dănilă.

Actrița și Norris Măgeanu s-au despărțit în 2009. Ei au împreună o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Rianna.

ARTICOLE SIMILARE

Inna, mesaj uluitor: “M-am casatorit (…). Am decis asta acum doua zile”!

HORROR SI SEX. Noua reclama Agent Provocateur (VIDEO)

Metode de relaxare si armonie la Targul 10beneficii

5 motive potrivit cărora sexul după 50 de ani este mai bun!

Celebritati nascute pe 16 aprilie!

realitatea

Gwyneth Paltrow isi insala barbatul! Chris Martin e daramat

2 comentarii

Andrei 7 August 2013 at 23:00

NU stiu ce hram poarta acest tip, dar amarata de Corina Danila…e cea mai stearsa si lipsita de personalitate “vedeta” din trustul Pro tv….am inteles ca era si pe lista cazurilor sociale dupa ce si-a pierdut locul de munca. Cand ii facea Imre curte, s=a crezut ea mai desteapta si a umblau dupa putulica asta da Norris.( si numele arata cat de reliable e)

Răspunde
Alina 16 March 2014 at 17:20

Aroganta si destul de “tarancuta” asa, corp urat, fata de pansea, voce stridenta, una care era pe val si care a sarit pe masculul Norris. I-a trantit repede si un copil, ca de…era timpul(al ei doar), si uite asa au lungit zeama cativa anisori. Nu cred ca a fost vre-o mare iubire intre ei, de aceea s-a si ales/asternut praful atat de curand. Cu alte cuvinte: nu prea era el de nasul ei!

Răspunde

Scrie un comentariu