Tabu
PEOPLE

Ce bine arată Oana Cârmaciu la 2 luni de când a născut

oana carmaciu insarcinata

Actrița din serialul “Sacrificiul” a născut la începutul lunii mai un băiețel vesel, care crește pe zi ce trece mai mult. Însă mămica lui, actrița Oana Cârmaciu arată impecabil și s-a pozat recent și a publicat imaginea pe rețelele de socializare uimandu-și fanii cu silueta ei.

oana carmaciu
oana carmaciu

Vedeta i-a luat pe toți fanii ei prin surprindere când a născut, pentru că nu a anunțat pe rețelele de socializare decât târziu. Însă Oana Cârmaciu, chiar dacă a luat în greutate în cele nouă luni de sarcina, a reușit să dea repede jos kilogramele acumulate pentru că acum are o siluetă de vis și i-a uimit pe mulți cu noua sa siluetă. Tânăra a publicat o imagine cu ea în legăn, la mare și a scris lîngă imagine

oana carmaciu si iubitul
oana carmaciu si iubitul

următorul text. “Am zis că vara asta nu mare, nu soare, nu poze… că e pandemie, că în două luni post Filip n-am cum să port costum de baie..na că am trecut peste toate reticențele și m-am tras și-n poză”, a scris Oana Cârmaciu. O fană a întrebat-o cum a reușit să arate atât de bine, iar actrița i-a răspuns “un pic de ambiție și se poate!”. Semn că actrița a muncit din plin pentru a arată în acest fel, mai ales că are proiecte de teatru și poate și în televiziune. Acum vedeta arată bine și se simte mândră de silueta ei.

ARTICOLE SIMILARE

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Andrea Bocelli susține că secretul mariajului său se află în dormitor

Andreea Damian

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Tabu Tabu

Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei

Tabu Tabu

Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

Andreea Damian

Bono se teme că lupta împotriva SIDA este pierdută

Andreea Damian

Scrie un comentariu