Tabu
Image default
PEOPLE

Ce cadouri au primit de ziua lor Roxana Ionescu și Cătălina Grama Jojo

Puțini știu că cele două vedetele de televiziune împart aceeași zi de naștere, căci amandoua sunt născute pe 22 aprilie. Fosta “mama natură” din câteva emisiuni de televiziune și actrița din “Nașa” și-au sărbătorit zilele de naștere și au fost răsfățate de prieteni și cunoștiințe.  Roxana Ionescu a fost sărbătorită de iubit pe 22 aprilie, căci acesta a răsfățat-o cu un tort în formă de cifra 35 dar și multe flori.

roxana ionescu iu iubitul
roxana ionescu iu iubitul

În plus, vedeta a fost sunată de foarte mulți prieteni și a primit nenumărate mesaje de felicitare. La rândul ei, Cătălina Grama Jojo a împlinit 39 de ani și a publicat un mesaj emoționant în care a povestit ce cadouri a primit. “Astăzi (22 aprilie, n.r.) e ziua mea! Nu m-am pregătit în niciun fel pentru asta. Aveam doar mulțumirea în suflet că Dumnezeu mi-a dat șansă să împlinesc 39 de ani sănătoasă. Ziua mea s-a transformat însă într-o mică sărbătoare odată cu live-ul #Instagrama din dimineață asta când #FamiliaInstagrama din întreaga lume mi-a trimis mesaje de suflet. Mi-au făcut chiar și un filmuleț cu urări, lucru care nu mi s-a mai întâmplat până acum. Îl găsiți în stories. Zora și Achim m-au întâmpinat cu îmbrățișări și felicitări de “la mulți ani” desenate de ei. Apoi, vecinele mele mi-au făcut o surpriză și mi-au adus flori de plantat în grădină.

catalina grama jojo in gradina cu florile primite
catalina grama jojo in gradina cu florile primite

Finuțul meu, Arun, mi-a trimis bujori și liliac și un buchet făcut de el din paie colorate. De ziua mea mi-am dorit o grădină. Iubitul meu, @paulipate a construit-o pas cu pas în zilele acestea, împreună cu mine. Acum stau în ea și zâmbesc din toată inima cu gândul la iubirea pe care am primit-o. Mă simt prețuită și iubită și cred că acesta este cel mai frumos cadou! Mi-aș fi dorit să am întreagă familie lângă mine, și i-am avut la telefon, dar iată că Dumnezeu mi-a arătat că mai am una: familia mea de mesageri, #InstaGrama! Va mulțumesc pentru iubire! Va iubesc! În acest moment, sunt cea mai fericită fată de 39 de ani si vă trimit la rândul meu toată iubirea mea!”, a scris vedeta pe pagina ei de instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi a amenajat camera fetițelor. Arată uimitor! FOTO

Tabu Tabu

Ce face Adelina Pestrițu după ce scăpat de coronavirus

Tabu Tabu

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Andreea Damian

Vedetele din Romania in COSTUM DE BAIE (FOTO)

Cum și-a sărbătorit Andreea Esca ziua de naștere

Tabu Tabu

Scrie un comentariu