Tabu
Image default
lifestyle

Ce calități apreciază femeile la bărbați?

Uneori este greu să înțelegi femeile! Acest lucru este spus frecvent de bărbați. Și totuși, ei reușesc de multe ori să le cucerească dacă se străduiesc. Dar oare, ce apreciază femeile la un bărbat? Setul de calități pozitive este cunoscut de oricine: să fie frumos, inteligent, vesel, decent, etc. Dar nu este suficient! Cu siguranță aceste calități contează mereu. Cine ar avea nevoie de un bărbat urât, prost, trist, depresiv sau nervos? (P)

Și totuși ce alte lucruri apreciază femeile la bărbați? Cu siguranță câteva trăsături de caracter importante sunt apreciate de acestea: bunătatea sau mai degrabă generozitatea, fidelitatea, simțul umorului sau talentul de a crea o stare de spirit bună, optimismul, politețea, abilitatea de a comunica ușor, de a nu face o tragedie din orice, capacitatea de a proteja, dorința de a câștiga dar și de a nu risipi banii, atenția, respectul, dragostea.

Femeile apreciază bărbații care sunt buni bucătari. Sondajele arată că 80% dintre femei consideră mai atractivi bărbații care știu să gătească. Talentul culinar este apreciat de femei, mai ales că în ziua de azi oamenii nu mai au timp să gătească și mănâncă o gustare rapidă în oraș. Foarte multe femei căsătorite consideră că soții lor știu să gătească și sunt foarte încântate de acest lucru. În America s-a făcut un sondaj pe un număr de 2800 de femei care a arătat faptul că un procent de 58%  dintre acestea consideră că soții lor sunt cei mai buni bucătari. De asemenea, ele au spus că îi ajută la spălatul vaselor.

Multe femei adoră să meargă la spectacole, la teatru și la operă. Ele spun că este interesant să vadă actorii care joacă live, să vadă diferite piese de teatru care au diferite teme filozofice și despre care consideră că le îmbogățesc din punct de vedere spiritual mai mult decât vizionarea unor filme la cinema. Femeile consideră că teatrul le îmbogățește cultura și le ajută să aibă o activitate plăcută în timpul liber. Ele se relaxează la teatru, simt că se află într-o altă lume, trăiesc fiecare moment mai ales dacă actorii joacă rolul excepțional. Statisticile au arătat că 62% dintre femei iubesc bărbații care sunt interesați de teatru și operă. Multe spectacole sunt noi, dar foarte multe sunt realizate după operele clasice din literatură. Dacă ai o stare de dispoziție rea este suficient să mergi la teatru și uiți de toate problemele care te apasă.

Femeile care au vârsta cuprinsă între 25-40 de ani apreciază bărbații de succes, frumoși din punct de vedere fizic, sociabili și sexy. De asemenea, femeile sunt atrase de bărbații veseli, distractivi, care iubesc muzica, care sunt puternici și au abilități de a face afaceri. Statisticile au arătat că 46% dintre femei apreciază bărbații interesați de muzică.

Multe femei preferă să se întâlnească cu bărbați care citesc. Statisticile arată că 45% dintre femei apreciază entuziasmul literar al bărbaților. Ele nu sunt deloc interesate de bărbații care nu au citit o carte la viața lor, care sunt limitați, care știu doar să bea bere și să se uite la meciuri de fotbal. Femeile se plictisesc alături de bărbații care nu au dorința de a evolua, care vorbesc mult și fără rost, sau care din lipsă de cunoștințe, rămân în tăcere când se abordează diverse teme.

Multe femei sunt destul de pragmatice și vor să aibă lângă ele un bărbat care se pricepe la treburile gospodăriei, care este un “meșter priceput”, care știe să repare aproape orice. Femeile apreciază bărbații harnici care știu să bată un cui, să schimbe un bec, să planteze ceva în grădină, să conducă mașina și să se ocupe de întreținerea ei, care merg la cumpărături, sau fac diferite treburi în casă. Este vorba despre acei bărbați care nu sunt leneși, care își ajută iubita la treabă, pentru care nici o muncă nu este nici grea și nici înjositoare.

Se spune despre femei că sunt mai friguroase decât bărbații, de aceea ele îi încurajează să achiziționeze o instalație de încălzire termică avantajoasă și chiar îi ajută la treburile gospodăriei, la casă și grădină. În unele familii pot exista anumite cheltuieli cu lemnele necesare pentru încălzirea casei. Bărbații sunt cei care se ocupă de tăierea lemnelor dar și de depozitarea acestora. Lemnele trebuie stivuite ordonat într-un loc uscat, acoperit, ferit de umezeală, ploaie sau zăpadă. De asemenea ei au grijă și de curățarea pomilor fructiferi din livada proprie, pentru ca aceștia să dea mai mult rod.

Pentru uzul casnic, în orice gospodărie, este recomandată drujba micul pădurar care este eficientă și ușor de folosit pentru tăierea lemnelor necesare pentru încălzire în sezonul rece. Aceasta funcționează pe benzină și ulei, este un motofierăstrău eficient și pentru curățarea copacilor din livada casei.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna primește sfaturi de la Casa Regală Britanică

realitatea

Cum arata la 90 DE ANI MAMA lui Sylvester Stallone!

Ce au fost Basescu, Ponta, Udrea in vietile anterioare! AFLA SI TU ce ai fost!

“The Curious Case of Benjamin Button”, acuzat de plagiat

realitatea

Mel B, sfaturi pentru satisfacție sexuală maximă

realitatea

Cu Lush ești Gorgeous și Enchanted toată vara!

realitatea

Scrie un comentariu