Home > beauty > Ce cosmetice accesibile folosesc vedetele

Ce cosmetice accesibile folosesc vedetele

Desi au bani sa-si permite orice extravagante cosmetice, vedetele nu aleg intotdeauna produse scumpe pentru ingrijire. Cele care lasa snobismul la o parte si incearca produse considerate mass market ajung chiar sa constate ca anumite cosmetice care costa relativ putin le fac foarte mult bine, si sfarsesc prin a le include intr-o lista de produse favorite.

Jennifer Aniston, de exemplu, este fidela de mai bine de 20 de ani unui sapun Neutrogena care costa aproximativ 25 de lei: “Ma trezesc si ma spal pe fata cu sapunul Neutrogena inca din vremea liceului.”

Si colega ei de generatie, Gwyneth Paltrow, a marturisit intr-un interviu ca una din partile bune ale faptului ca traieste in Anglia o buna parte din timp este faptul ca acolo gaseste cu usurinta produsele Boots No 7, pe care le foloseste cu incredere.

Kate Middleton isi hidrateaza fata cu o crema care costa aproximativ 25 de lei, de la Nivea, din gama Visage Pure, iar Victoria Beckham isi face masca de fata din caise si avocado, conform declaratiei pentru revista Heat a unei prietene apropiate acesteia.

O alta femeie frumoase care nu se fereste sa incerce produse ieftine este actrita Emma Stone. Dupa ce s-a luptat mult timp cu acneea, solutia a venit din partea uleiului de struguri, pe care il foloseste cu regularitate: “Sunt alergica aproape la orice. Asa ca folosesc ca hidratant uleiul de struguri. Dupa ce fac dus ma dau cu el, si-apoi il folosesc ori de cate ori simt nevoia, pe parcursul zilei.”

Fashionavecpassion.ro

Articole asemanatoare
rutina de îngrijire a pielii
De ce este important să pui „pe pauză” rutina de îngrijire a pielii cel puțin o dată pe lună
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor

Comenteaza acest articol

Ce cosmetice accesibile folosesc vedetele

by realitatea   1 min
0