Tabu
Image default
FASHION Slider

Ce costum de baie să alegi pentru a-ți subția coapsele și a-ți alungi picioarele

Este o obsesie care urmărește multe femei: cum să ai picioare frumoase pe plajă? Nu te panica dacă ți se pare că ai picioarele scurte, „alungește-le” cu un costum de baie potrivit.

În curând se dă startul sezonului estival și alegerea unui costum de baie este o sarcină dificilă pentru fiecare femeie. Multe sunt atente la tendințe, însă uită adesea că o piesă trebuie aleagă în funcție și de fizionomia corpului.

Uneori, când suntem complexate, preferăm să ne camuflăm cât mai mult posibil pentru a ne simți mai confortabil pentru testul costumului de baie. Dar atunci când suntem scunde, vrem să oferim iluzia că avem picioare mai lungi. De multe ori, obținem opusul, deoarece nu știm ce tip de costum de baie să cumpărăm.

Ce costume de baie să eviți?

Experții ne sfătuiesc să lăsăm deoparte costumele de baie din două piese cu slip tip boxeri. Chiar dacă îți oferă încredere camuflându-ți fesele, acestea au totuși dezavantajul de a „tăia” vizual piciorul și, prin urmare, de a-l scurta.

Pentru a obține picioare mai lungi pe plajă chiar și atunci când nu sunt de fapt lungi, apelează la un costum de baie dintr-o singură piesă sau la un bikini care să dezvăluie cât mai mult piciorul. Profitați de ocazie pentru a adopta toate modelele drăguțe care dezvăluie partea superioară a coapsei pentru a reduce conicitatea piciorului.

Optează pentru imprimeuri și culori pentru a-ți uita complexele

Fără îndoială, în ochii experților, când alegi costumul de baie trebuie să te distrezi. Întotdeauna caută o culoare care te face fericită sau un imprimei în care te simți bine. Obiectivul? Uită că ai picioarele scurte și evidențiază-le concentrându-te pe esențial: plăcerea de a-ți alege costumul de baie. Fără a uita că anumite culori și modele atrag atenția asupra micilor complexe.

Dacă optezi pentru un costum de baie decupat cu un aspect frumos care îți place, vei avea picioare mai lungi pe plajă, cu siguranță!

ARTICOLE SIMILARE

Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”

realitatea

Studiu: Anorexia nu este doar o afecțiune psihică

Andreea Damian

De ce pozitivitatea corporală nu promovează obezitatea

Andreea Damian

Rețetă pentru reducerea stresului cu 17% (VIDEO)

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Accesorii contemporane

realitatea

Scrie un comentariu