Tabu
Image default
lifestyle

Ce cărți preferă vedetele de la noi

Care este ultima carte pe care ai citit-o? Oricât ar părea de ciudat este o întrebare la care au putut răspunde punctual și unele dintre vedetele autohtone.

Românii sunt în topul europenilor care citesc cel mai puțin într-un an de zile, dar vedetele showbizului se laudă cu lecturi care mai de care mai interesante.

Fetița Andreei Marin are mai puțin de un an, dar asta nu o împiedică pe diva showbizului să citească deja cărți pentru cei mici. Daca ar fi să recitească o carte, soția lui Stefan Bănică jr ar alege "Micul Prinț", povestea copilăriei multor dintre noi.

Dan Bittman
, solistul de la Holograf citește recomandările prietenilor, cam ce îi pică în mână pentru că are foarte puțin timp la dispoziție.

Printre petreceri mondene și prezentări de modă, Monica Columbeanu are totuși timp să și citească. In geanta ei de fițe, printre rujuri si farduri își are loc și o carte.

Între două duble pe platoul de filmare, și vedetele porno citesc. Alina Plugaru preferă carțile de aventură. Cel mai mult însă au impresionat-o poeziile lui Mihai Eminescu. Ultima carte pe care a citit-o este " Profețiile de la celestine", îi plac Coelho și "Memorile unei Gheișe".

Citește restul articolului pe Romantica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Rita Muresan e la dieta! Uite cum arata acum creatoarea de moda!

La 80 de ani, Yoko Ono, acuzata de furt!

Johnny Depp, într-un nou rol sexi

realitatea

Bobby McFerrin la București

realitatea

8 femei celebre care și-au înșelat soții

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu