Tabu
PEOPLE

Ce de graviduțe noi în showbizz-ul de la noi și de peste hotare

dulce maria

Pe timp de pandemie tot mai multe vedete au anunțat că vor devni mame sau au ținut secret acest lucru. Raluca Lăzăruț a ținut secret că a născut departe de țara ei, in SUA, Dana Rogoz, Oana Carmaciu, Anda Călin, iubita lui Liviu Varciu sau Tily Niculae au născut iar alte vedete ca Laura Cosoi, Roxana Blagu, Lili Sandu sau Diana Bart trebuie să nască.

dulce maria si sotul
dulce maria si sotul

Dar iată că mai sunt și altele vedete feminine de la noi sau de afară care au anunțat că sunt gravide sau care au devenit mame. Fosta vedetă din RBD și “Rebelde” – actrița Dulce Maria (34 de ani), a anunțat că ea și soțul ei vor avea un copil. “În mijlocul acestui haos și incertitudine în lume eu și Paco Alvarezv vrem să împărtășim o știre care să ne umple de iubire, fericire și recunoștință. Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifestă, da! Acum sunt însărcinată! O să fim tătici! și suntem extrem de fericiți, începem o nouă etapă și așteptăm cu nerăbdare toată dragostea pentru bebelușul nostru! Deși circumstanțele sunt complicate pentru toată lumea din cauza acestei pandemii avem încredere că sincronizarea lui Dumnezeu este perfectă. Mulțumim lui Clearblue pentru că a fost o parte atât de importantă pentru a confirmă această mare binecuvântare care ne schimbă viața”, a scris actrița și cântăreața pe pagina ei de socializare. Și Mihaela Bărluțiu, pe care o știți din seriale de televiziune ca “Lacrimi de iubire” și “Iubire ca în filme” a

Mihaela Barlutiu
Mihaela Barlutiu

devenit mamă pentru a treia oară. Actrița este mutată de ani buni în America, unde soțul ei are o afacere cu închirieri de mașini. O altă actriță, însă de la noi, e și ea însărcinată. Este vorba de Cristina Mihăilescu, pe care telespectatorii o știu din serialul “Ai noștri”.

cristina mihailescu
cristina mihailescu

În 2017 actrița se căsătorea cu Vladimir Dembinski, fiul actriţei Dana Dembinski Medeleanu şi al lui Dominic Dembinski. Naşi au fost Andi Vasluianu şi soţia sa, cele două cupluri colaborând de ceva vreme în diverse proiecte. Cei doi se cunoșteau din copilărie și iată că acum vor deveni părinți. Actrița a ținut să-și arate sarcina într-un mod indedit printr-o ședință foto specială realizată de fotograful Alex Gâlmeanu.

ARTICOLE SIMILARE

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Andreea Damian

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

realitatea

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Cine e vedeta care a reușit în timp record să slăbească peste 20 de kg

Tabu Tabu

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Tabu Tabu

Cum a reușit Kylie Jenner să construiască un imperiu de 900 mil. $ la doar 21 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu