Tabu
LIFESTYLE Slider

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Netflix

Ți-ai ignorat contul Netflix încă din primul sezon al serialului „House of Cards”? Ei bine, s-ar putea să dorești să vizionezi ceva în curând sau îți vei pierde abonamentul.

Netflix (NFLX) va începe să întrebe utilizatorii inactivi dacă doresc să îşi păstreze calitatea de membru al platformei. Dacă nu doresc acest lucru sau dacă nu răspund, compania le va anula automat serviciul, scrie CNN. „La Netflix, ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca oamenii să plătească pentru un serviciu pe care nu-l folosesc”, a declarat Eddy Wu, director de inovaţie.

Vizaţi sunt cei care nu au urmărit „nimic pe Netflix timp de un an de când s-au înscris”, a menţionat Wu. Compania va apela la aceeaşi măsură şi pentru pentru oricine a încetat să folosească platforma de mai mult de doi ani. Netflix a adăugat că va începe să trimită e-mailuri sau notificări celor vizaţi, conturile inactive reprezentând, potrivit companiei, „doar câteva sute de mii”.

Netflix încheie unul dintre cele mai puternice trimestre ale sale, baza abonaţilor crescând pe fondul pandemiei de coronavirus, care i-a obligat pe oameni să rămână acasă. Compania a înregistrat 16 milioane de abonaţi în primul trimestru al anului 2020, întrecându-şi astfel estimările iniţiale. În prezent, platforma are o bază de 183 de milioane de abonaţi în întreaga lume.

ARTICOLE SIMILARE

Era una dintre cele mai sexy artiste, acum e de nerecunoscut. Transformare radicală după ce a devenit mamă FOTO

Andreea Damian

Ce surprize pregătește graviduța Laura Cosoi fanilor săi

Tabu Tabu

Mail-uri între Colin Powell şi Corina Creţu – FOTO în costum de baie!

realitatea

S-a descoperit formula care face să ne îndrăgostim de cineva

Andreea Damian

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

realitatea

3 comentarii

Scrie un comentariu