Home > Fashion > Ce designer a câștigat marele premiu CFDA 2011?

Ce designer a câștigat marele premiu CFDA 2011?

Aseară la Skylight studios în New York s-a desfășurat premierea câștigătorilor CFDA (Consiliul Designerilor din America) 2011.

CFDA este o asociație care susține tinerii designeri, oferind in fiecare an un premiu de 300.000 de dolari și douaƒ premii de 100.000 de dolari pentru cei mai talentați designeri nou veniti€™, prin organizarea unei competiții.

Joseph Altuzarra, favorit în ultimii doi ani, a luat acasă premiul de anul acesta în valoare de $300,000, la care se adaugă mentorat pe o durată de un an. Diane von Furstenberg, președintele CFDA, explică însă că cei care câștigă premiul nu au doar avantajul unui an de mentorat, ci această asociație îi va proteja și după primul an, oferindu-le oportunități permanent și susținându-i în demersurile profesionale, relateaza Fashiologie.

Pamela Love, Shane Gabier de la Creature of the Wind’s și Christopher Peters au fost alegerea secundă a juriului, primind fiecare câte $100,000. Câștigătorul de anul trecut al marelui premiu este Alexander Wang, o decizie inspirată, având în vedere ascensiunea pe care a avut-o Wang în ultimul an.

Foto: vogue

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015
Alexander Wang x H&M la New York
Alexander Wang, noul designer H&M
If I Were A Boy…

Comenteaza acest articol

Ce designer a câștigat marele premiu CFDA 2011?

by realitatea   1 min
0