Home > Lifestyle > Ce discuta femeile si barbatii la bere

Ce discuta femeile si barbatii la bere

In ceea ce priveste temele de conversatie abordate, „la o bere” afli ce-au mai facut prietenii tai, ce mai e nou si ce mai facem saptamana viitoare. In top 5 discutii la bere pe care le regasim atat la mesele doamnelor, cat si langa berile domnilor, se afla:

1. povestirea/ rememorarea unor intamplari din trecut

2. planurile de viitor, mai ales cele ce au legatura cu urmatoarele vacante sau concedii

3. discutiile despre bani si locul de munca

4. subiecte din agenda politica

5. intamplari recente

Despre ce vorbesc femeile la bere?

Relatii, machiaj, tratamente cosmetice si retete culinare. Asa cred domnii ca decurg discutiile atunci cand fetele ies la o bere. Tot ei cred ca in general doamnele si domnisoarele vorbesc mai degraba despre nemultumirile din ultimul timp si se intalnesc ca sa se planga unele celorlalte.

In realitate, femeile abordeaza o varietate de subiecte: discutii despre colegi, despre viata de zi cu zi sau despre partener, despre ce mai e nou, dar si despre ultimele stiri din domenii de interes comun pentru ele, cum ar fi moda. Totusi, discutiile intre femei sunt mult mai detaliate si mai intime, ele fiind mai dispuse sa asculte, sa-si afirme parerile si sa dea sfaturi.

Dar bărbații?

Stereotipuri exista si de cealalta parte a baricadei. Intrebate ce cred ca discuta baietii la bere, doamnele spun ca subiectele predilecte sunt fotbalul, gadget-urile sau jocurile si “alte femei”, totul intr-o atmosfera dominata de incercarile fiecaruia de a se lauda cu propriile succese si a incerca sa se impuna in fata celorlati.

Articole asemanatoare
N-a fost războiul nostru – despre adevărata participare a femeilor la război
Delegația feminină din Arabia Saudită nu a mai ajuns la Moscova
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
Alka o preferă cu ochii închiși – publicitatea a rămas în anii 90

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce discuta femeile si barbatii la bere

by   1 min
0