Home > Fashion > Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

Urmaresti pe Instagram trendul de la cele mai cool fashion bloggerite ale momentului, iti lipesti nasul de vitrine si oftezi cu placere la vederea noilor colectii, prin reviste si mall-uri. Cu toate astea…nu te vezi purtand tipul asta de haine.

Nu-ti sunt de ajutor nici manechinele propuse de magazine, combinatiile si asocierile de texturi ori culori. Fie ca nu sunt “genul tau”, fie ca pur si simplu nu-ti plac, ceva te face sa te intorci la botinele de anul trecut ori sa te orientezi catre alte magazine, si alte magazine, si alte magazine. Dar hei, nu e nimic gresit in asta! Tocmai despre “genul” asta ar fi cazul sa stam de vorba, pentru ca da, el reprezinta de fapt stilul tau. Gandeste-te la hainele pe care le-ai ales de-a lungul timpului si care, intr-un fel sau altul, au ramas in garderoba ta. Ele reprezinta stilul tau si noi te asiguram, din nou, ca stilul prevaleaza indubitabil trendul.

Nu trebuie sa simti niciun soi de vinovatie cand descoperi noile colectii ale marilor magazine si nu-ti sunt deloc pe plac. Nu, nu e musai sa iti vina blugii astia clopot precum lui Gigi Hadid si nici puloverele XXL in dungi orizontale ca pe Alina Ceusan. In sifonierul tau e deja o linie care te face sa pasesti increzatoare ca nu ti se observa nicio curba pe care nu o vrei scoasa in vreun fel in evidenta. E o paleta de culori care iti lumineaza chipul si in care gasesti mereu un aliat. Nu e obligatoriu sa te aliniezi modei ca sa fii cool si sexy. Nici nu e musai sa dai iama in magazine: stick to it! Ca nu trebuie sa te aliniezi trendului ca sa arati bine, stiai deja. Acum e momentul sa ti-o si asumi.

Articole asemanatoare
Influencerele au stârnit furie după ce au transformat măștile medicale într-o tendință inutilă
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina
buze
Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele
Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

Comenteaza acest articol

Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

by realitatea   1 min
0