Tabu
Image default
BEAUTY

Ce este box bob, bob-ul ideal pentru părul fin?

În perpetuă reînnoire, această tunsoare continuă să seducă. Ultima versiune este „box bob”, un bob ultra-scurt cu anumite avantaje.

Atemporal. De neinvins. Oricare ar fi adjectivul ales pentru a-l califica, bobul este o necesitate în coafură. Ce ne place mai presus de toate? Versatilitatea și adaptabilitatea sa. Pe scurt, cele 1001 moduri ale sale de a-l adopta.

Și dacă la începutul anului, „chopped bob” face o revoluție pe rețelele de socializare, mulțumită în special actriței Jenna Ortega, un cu totul alt stil de bob iface furori: box bob. Această tunsoare dreaptă fără jumătăți de măsură spune la revedere lungimii prin scurtarea părului la linia maxilarului. Nu spre deosebire de tendința „tucked bob”, această tendință de păr promite să se ridice rapid în topul coafurilor din 2023.

Intervievat de versiunea germană a revistei „Glamour”, haistilista Annie Redmain descrie această tunsoare drept un „lifting pentru păr”, aducând astfel o gură de aer proaspăt look-ului nostru. Dar acolo unde această tunsoare deține un avantaj real este în formarea volumului. Părul fin va fi primul cucerit! Un alt punct forte? Această coafură, ideală pentru fetele grăbite, necesită puțină întreținere zilnic.

O singură mișcare a periei de păr poate fi suficientă. Pe de altă parte, nu există contraindicație să-l lucrezi puțin cu ajutorul unui instrument de încălzire pentru un rezultat mai sofisticat! În sfârșit (și nu în ultimul rând), se adaptează tuturor tipurilor de corp, potrivit expertului: „Dacă ai fața mai lungă, poți adăuga puțin mai mult breton dezvoltat în față, în timp ce dacă ai o formă a feței ceva mai rotundă îți recomand să lași ceva mai multă lungime în față.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să vă adaptați rutina de frumusețe la diferitele faze ale lunii

Andreea Damian

Oana Roman, prima aparitie publica dupa nastere!

NEBUNIE: A cheltuit 300 000 $ ca sa aiba 2 PEPENI in loc de sani

Traistariu, de nerecunoscut! I-a crescut parul atat de mult, incat nu stie cum sa-l mai aranjeze

OSCAR 2022 | Cele mai bune momente de frumusețe

Andreea Damian

Ce este G-Beauty, noua tendință de îngrijire a pielii din Germania

Andreea Damian

Scrie un comentariu